به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، این دوره آموزشی با هدف تربیت مربیان آموزش دیده در راستای تبلیغ و نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه برگزار شده بود که عصر روز گذشته(25بهمن) بعد از برگزاری آزمون پایانی به کار خود پایان داد.
دوره آموزشی عفاف و حجاب، با توجه به ضرورت مهندسی فرهنگی جامعه بر اساس مبانی اصیل دینی و نشر کیفی و کاربردی آموزه های قرآن و عترت از یک سو و همچنین مشاهده ضعف، نقص و گاهی قابلیت ارتقاء در وضعیت موجود، با بهرمندی از علم و تجربه اساتید مجرب موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی مشهد مقدس در ارومیه برگزار شد.
مروج، از اساتید مرکز مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی مشهد مقدس، که آموزش این دوره در ارومیه را بر عهده داشت، در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار داشت: با آموزش های ارائه شده در این کلاس ها علاوه بر گسترش آموزه های دینی و اسلامی توانستیم یک نگاه سیستمی و جامع به دین را داشته باشیم تا در راستای آن بتوانیم ارزش های اصیل اسلامی و قرآنی را در جامعه نهادینه کنیم.
وی افزود: آذربایجان غربی پنجمین استانی است که اقدام به برگزاری دوره های آموزشی و عفاف و حجاب کرده است که خود نشان دهنده عمق فرهنگ اسلامی در این منطقه از کشور است.
مروج، با اشاره به چگونگی برگزاری کلاس های آموزشی، گفت: شرکت کنندگان در کلاس ها هر روز یک مقاله در راستای آموزش های ارائه شده تهیه می کنند و در خاتمه نیز بعد از ارائه پایان نامه و کسب نمره بالاتر از 70 در آزمون نهایی گواهی نامه این دوره ها را دریافت خواهند کرد.
مریم دهقان، مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری آذربایجان غربی نیز، که برای بازدید از این دوره ها در مجتمع فرهنگی و هنری ارومیه حضور داشت، با اشاره به اینکه برگزاری این دوره ها گامی شایسته در راستای ارج نهادن به فلسفه حجاب در جامعه است، گفت: باید جامعه هدف به خوبی شناسایی شودو زمینه حضور افراد با اراده و پشتکار در این کلاس ها فراهم آید.
وی افزود: اقدام کانون های فرهنگی و هنری مساجد در راستای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب جای تقدیر و تشکر دارد، چرا که مساجد برترین پایگاه های فرهنگ سازی در جامعه امروز محسوب می شود و نقش کانون های مساجد در این زمینه بی بدیل است.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی در یک نگاه عام، به منظور تحلیل منطقی و تبیین کاربردی موضوعات و مفاهیم معرفتی تدوین شده و با بهره گیری از شیوه حل مسئله و روش آموزش کارگاهی، زمینه یادگیری و فهم کاربردی علوم و معارف اسلامی را بری 30 نفر از مربیان کانون ها فرهنگی و هنری استان فراهم اورد.
پایان پیام/
نظر شما