به گزارش خبرنگار شبستان، ابراهیم فروزش در نشست نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی "زمانی برای دوست داشتن" در فرهنگسرای ارسباران گفت: امروز، آن ها که سخیف می سازند، تمام پرده ها را گرفته اند و فیلم هایی که قرار است ذره ای مخاطب را به فکر وادارند به حاشیه رانده می شوند.
وی افزود: وقتی که صاحبان سینماها سرنوشت فیلم ها را تعیین می کنند، فیلم های ارزشمند به آرشیو می روند تا روزی در این آرشیو باز شود و مردم آن ها را ببینند و این وضعیت تا زمانی که یک دگرگونی اساسی در سینمای ایران رخ دهد ادامه خواهد یافت.
این کارگردان باسابقه سینمای ایران در دامه با اشاره به حضور فیلم "زمانی برای دوست داشتن" در اغلب جشنواره های بین المللی کودک و نوجوان از جمله جشنواره جیفونی ایتالیا و المپیا یونان گفت: این فیلم در جشنواره های مختلف مورد تحسین قرار گرفته و در جشنواره فیلم کودک و نوجوان همدان 97 درصد رأی مردمی را به خود اختصاص داده است.
کارگردان "زمانی برای دوست داشتن"، این فیلم را برآیندی از وضعیت زندگی کودکان و نوجوانان به خصوص معلولان جسمی و ذهنی در جامعه دانست و اضافه کرد: با مشاهده اخبار فجایعی که خانواده ها بر سر کودکان خود می آورند – و هر روزه در رسانه ها منتشر می شود- درخواهید یافت که این فیلم می توانست بسیار تلخ تر از این که هست باشد.
وی در ادامه با تأکید بر فقر فرهنگی به عنوان بستر برخورد نابخردانه خانواده ها با فرزندان معلول خود گفت: برخورد غیر مسئولانه با فرزندان ناتوان جسمی و ذهنی محدود به طبقه فقیر نیست.
فروزش در پایان با ابراز خرسندی از انتخاب علی شادمان برای نقش کودک معلول فیلم گفت: در بازدید از آسایشگاه های معلولان و بهزیستی، گزینه مناسبی برای ایفای این نقش نیافتیم. از سوی دیگر بازی بسیار خوب شادمان در فیلم "میم مثل مادر" و توانایی های فوق العاده او ما را برای سپردن این نقش به کودکی سالم ترغیب کرد.
پایان پیام/
نظر شما