به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، عصر روز گذشته(4 اسفند) مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان زندان های کشور به اتفاق مدیر کل زندان های گیلان و رییس دانشگاه علمی کاربردی استان از مرکز آموزش منطقه 10 کشوری و دانشگاه علمی کاربردی استان بازدید و در نشستی مشترک به وضعیت آموزش در استان و سیاست های آموزشی سازمان زندان ها در چارچوب اهداف بنیادی سازمان در ارتقای سطح دانایی و توانایی افراد پرداختند.
مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان زندان های کشور با قدردانی از فعالیت های صورت گرفته در مجموعه زندان های استان با اشاره به اینکه هدف از آموزش در قرآن حصول معرفت الهی است، گفت: اهمیت تعلیم و تربیت آنقدر است که در جای جای قرآن مجید سخن از آن آمده است.
دکتر محسن غیاثی با بیان اینکه متعالیترین تربیت که همان تربیت الهی است، بارها مورد تأکید قرار گرفته است، افزود: در طول تاریخ، تغییر و تحولات بسیای در نحوه تعلیم و تربیت در جوامع متمدن صورت گرفته و تحت شرایط مختلف روش های متفاوتی اتخاذ شده است.
غیاثی ادامه داد: با سیر تکاملی تمدن ها و تغییرات آرام فرهنگ ها بسته به شرایط خاص جامعه، روش های تعلیم و تربیت نیز تغییر یافته است.
وی اضافه کرد: تعلیم و تربیت در قرآن کریم به صورت ارشاد و هدایت بوده و خروجی و شالوده آن هم تزکیه است.
غیاثی در ادامه تصریح کرد: ما در آموزش های ضمن خدمت و طولانی مدت با همکارانی سر و کار داریم که باید آنها را بپرورانیم تا آنان نیز بتوانند جمعیت هدف خود، یعنی مددجویان را پرورش دهند.
وی خاطر نشان ساخت: ما می بایست در اصلاح و تربیت جنبه مجازاتش را حفظ کرده و بازسازی مجدد اجتماعی را تعقیب کنیم.
جواد غفاریان طوسی، مدیرکل زندان های گیلان و رییس شورای آموزشی منطقه 10 نیز در این دیدار با تشریح روند رو به گسترش ارتقای آموزش های کلاسیک و سازمانی انجام شده در استان گیلان با محوریت آموزش های بلند مدت و کوتاه مدت نیروی انسانی زندان های استان، حمایت بیشتر از سوی دفتر آموزش و پژوهش سازمان را در این زمینه اثر گذار دانست و از همراهی ها و مساعدت های این نهاد علمی تقدیر کرد.
وی در این دیدار خواستار توجه به مقوله روان درمانی توحیدی در دروس و آموزش های کلاسیک شد تا به عنوان یک بستر آموزشی و کاربردی مورد توجه قرار گیرد.
رییس دانشگاه علمی کاربردی گیلان نیز ضمن ارائه گزارش در خصوص وضعیت و سیاست های دانشگاه علمی کاربردی، اظهار داشت: مرکز علمی کاربردی زندان ها یکی از مراکز فعال در بین مراکز استان است که تعامل دو طرفه خوبی به همراه داشته است و ما در تلاش هستیم این مراکز از مقطع کاردانی ناپیوسته به کارشناسی و دکترا ارتقا یابد.
دکتر قاسمی زاد، افزود: هدف از ایجاد دانشگاه علمی کاربردی ارتقای سطح علمی شاغلان و آموزش نیروی انسانی متخصص است.
وی اضافه کرد: هدف ما این نیست که مدارکی ایجاد شود که معتبر باشد بلکه در تلاشیم این مدارک قدرت تحصیل کارایی و مهارت دانش آموختگان را در جامعه زیاد کند.
پایان پیام/
نظر شما