بهنام پیرمؤذن رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی استان اردبیل شامگاه گذشته(24بهمن) با گلایه ازموانع مختلف بانکی، مالیاتی و گمرکی در حوزه صادرات و عدم حمایت واقعی از این حوزه با شاخصههای اقتصاد مقاومتی به خبرنگار شبستان دراردبیل اظهار داشت: در اقتصاد یک کشور در کنار اصالت تولید، صادرات از جایگاه ویژهای برخوردار است به طوری که ما در سایه صادرات گسترده و فراگیر با کشورهای مختلف میتوانیم از چمبره تحریمهای اقتصادی نجات پیدا کنیم.
وی افزود: تسهیل و شتاب در صادرات به عنوان یک اصل در اقتصاد مقاومتی نیازمند رفع قوانین دست و پا گیر و بسیار شکننده دارد.
پیرمؤذن تصریح کرد: بررسیهای دقیق و کارشناسی نشان میدهد برای گریز از بنبستهای اقتصادی در شرایط تحریم باید زمینه صادرات را فراهم آورد.
این مسئول مهیا شدن این زمینه را درراستای حمایت جدی دستگاههای مختلف و تقویت جبهه تولید با کیفیت دانست وابراز داشت: زمانی صادرات افزایش مییابد که مؤلفههای مهمی همچون کیفیت تولید به همراه قوانین آسان و سهل برای صادرات و همچنین توسعه این بخش مد نظر قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: کشورهای اروپایی که اقتصاد ریاضتی را تجربه میکنند از نداری رنج میبرند در حالی که اقتصاد مقاومتی ما هیچ سنخیتی با اقتصاد ریاضتی ندارد چرا که توانمندیهای کشورمان ثابت شده است و بسیار غنی به نظر میرسد.
اقتصاد مقاومتی ایران اسلامی رمزخود اتکایی واقعی است
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی ایران اسلامی به عنوان رمز خوداتکایی واقعی است، خاطرنشان کرد: همه در این سنگر باید جهادگونه وارد شویم و بیش از هر زمان دیگر بخش خصوصی عالمانه ورود پیدا کند و اجازه ندهد دشمن با تنگناهای اقتصادی حیثیت و آبروی کشورمان را به خطر بیندازد.
وی ادامه داد: اگرمیخواهیم صادرات روان به همراه تقویت این جبهه با کشورهای همسایه را شاهد باشیم باید قوانین دست و پا گیر برطرف شده و امکان اعطای صدور مشوقهای صادراتی نیز فراهم آید.
پیرمؤذن ازتشکیل کنسرسیوم صادراتی اردبیل با شهر رئوتوف روسیه خبرداد و اعلام کرد: زمینههای صادراتی اردبیل به دلیل موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به کشورهای همسایه باید بیشتر از این تقویت شود.
نماینده بخش خصوصی در استان اردبیل در آخر کشورهای آسیای میانه و حوزه قفقاز را به عنوان بازارهای اصلی توسعه صادرات کشورمان معرفی کرد و یادآورشد: درحال حاضر تلاش بخش خصوصی توسعه روابط با کشورهای همسایه و ایجاد فضای تعاملی برای تقویت صادرات است.
پایان پیام/
نظر شما