بداخلاقی سیاسی چالش پیش‌رو/نگاه امانت به قدرت نه نگاه طمع

کواکبیان بداخلاقی سیاسی را چالش پیش‌رو دانست و با بیان اینکه نگاه ما به قدرت نگاه امانت به قدرت بود، گفت: نگاه طمع به سیاست و قدرت درست نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، مصطفی کواکبیان، دبیر کل حزب مردم‌سالاری در دانشگاه علامه طباطبایی در مورد ارتباط مردم‌سالاری دینی گفت: مردم‌سالاری دینی در عناد سایر مردم‌سالاری‌های دینی نیست، مردم‌سالاری‌های دینی چالش جدید در برابر سایر مردم‌سالاری‌های موجود است، تمام همت مردم‌سالاری‌ها این است که اقتصاد و معیشت مطلوب داشته باشند زیرا دولت وظیفه معنوی ندارد.

وی افزود: آنچه وجه ممیز ماست بعد معنوی مردم‌سالاری دینی است مخصوصا شاخص‌های مادی. در این مردم‌سالاری خدا در برابر انسان و معنویت در برابر علم قرار نمی‌گیرد و مردم در مقابل رهبران می‌ایستند، مردم‌سالاری دینی با این مفهوم عامل بیداری است و نمی‌گذارد سر سوزنی مردم دچار ظلم شوند.

وی با اشاره به غفلت از مبانی دینی مردم‌سالاری دینی گفت: باید ببینیم چقدر از حوائج مردم‌سالاری دینی را برآورده کردیم، ما دچار بداخلاقی سیاسی هستیم، همان‌طور که رهبری گفتند این‌طور نمی‌شود که برای حفظ قدرت و جایگاه سر هم جیغ بکشیم و یا برای یکدیگر نوار و فیلم پخش کنیم.

کواکبیان خاطرنشان کرد: آیا این الگو صادرشدنی است، نگاه ما به قدرت نگاه امانت به قدرت بود نه نگاه طعمه به سیاست و قدرت.

وی با بیان اینکه قانون، رهبری و شورای نگهبان ظرفیت‌های مردم‌سالاری دینی هستند، اظهار کرد: اگر این ظرفیت‌ها نبودند امروز بسیاری از مشکلات گریبان‌گیر ما می‌شد.

وی با اشاره به ابعاد فرهنگی الگوسازی مردم‌سالاری دینی اظهار کرد: در مقابل شبکه‌های ماهواره‌ای ما چقدر توانستیم دفاع کنیم، در بحث اقتصادی با تورم 40 درصد و الگوی بیکاری 15 درصد آیا ما می‌توانیم الگوی سایر کشورها باشیم یا باید این الگوها را اصلاح کنیم؟

وی اظهار کرد: ما به خاطر نداشتن تحذب (احزاب) شاهد یکه‌تازی رییس دولت هستیم، چقدر توانستیم در 34 سال گذشته تحذب را نهادینه‌ کنیم، اولین بحث بعد از تحول در هر کشوری بحث تحذب است اما به دلیل نداشتن تحذب و تربیت سیاسی هر کسی سلیقه‌ای عوض می‌شود، آیا ما در تصمیمات خود عقل جمعی را مورد توجه قرار داده‌ایم، اینها چالش‌هایی است که ما در بحث الگوسازی مردم‌سالاری دینی با آن مواجه هستیم.

کواکبیان اظهار کرد: ما معتقدیم دین اسلام مردم‌سالاری است و مردم‌سالاری دینی در ذات اسلام نهفته است و شاخص‌هایی همچون آزادی بیان، حقوق بشر، صلح‌خواهی، مشارکت دینی مردم و مشارکت سیاسی مردم و بیعت بسیاری از مفاهیمی هستند که در مردم‌سالاری دینی ترسیم می‌شوند و تمامی این مفاهیم در دین اسلام آمده است.

پایان پیام/

 


 

کد خبر 227615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha