مساجد محلی باید اماکنی ساده باشند

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه ساخت بنای اصلی مساجد را خیران به عهده گرفته اند، تاکید کرد: مساجد محلی باید اماکنی ساده، بی پیرایه و متناسب با مقیاس محلات باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام محسن قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور عصر روز گذشته(23بهمن) در مراسم آغاز عملیات اجرایی صد مسجد در مشهد اظهار کرد: همه محلات شهرهای کشور باید مسجدی به عنوان مرکز عبادی، فرهنگی داشته باشند.


رییس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه تعداد مساجد موجود و فعال در مشهد را بیش از هزار و 300 مورد عنوان کرد و افزود: با افزوده شدن صد مسجد محلی جدید، مشهد جزو شهرهای پر مسجد کشور می شود.


وی با بیان اینکه ساخت بنای اصلی مساجد را خیران به عهده گرفته اند، تاکید کرد: مساجد محلی باید اماکنی ساده، بی پیرایه و متناسب با مقیاس محلات باشند.


رییس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: تامین زمین، صدور پروانه ساخت، پایان کار، نقشه های معماری و سازه این مساجد توسط شهرداری انجام می شود.


حجت الاسلام قرائتی با اشاره به این مطلب که این مساجد با مشارکت خیرین احداث می شود و بر اساس برنامه ریزی ها باید تا پایان سال 92 به اتمام و بهره برداری برسد، تصریح کرد: براساس کارشناسی های انجام شده مساجد محلی در مناطقی احداث می شوند که فاقد مسجد هستند.


بنا بر گزارش شبستان در ادامه علیرضا شهریاری، عضو شورای اسلامی شهر مشهد اظهار داشت: مبلغ 50 میلیارد ریال از درآمدهای ناشی از سرمایه‌گذاری طرح‌ها و پروژه‌های مشارکتی بودجه سال 92 شهرداری مشهد به احداث، ‌حمایت و تقویت برنامه‌های فرهنگی اجتماعی و بهسازی امور مساجد اختصاص یافته است.


وی حضور خیران برای احداث مسجد را از نکات مثبت این طرح دانست و گفت: هریک از این مساجد با زیر بنای 360 متر مربع و در زمینی به وسعت 500 متر مربع در یک طبقه با سازه های پیشرفته فلزی احداث می شود.


عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه یکی از خیران عهده‌دار اجرای 70 مسجد شده است و 30 مسجد دیگر توسط بنیاد شهید و ایثارگران احداث می‌شود، تصریح کرد: اعطای پروانه و زمین رایگان از مهم‌ترین تسهیلاتی است که شهرداری به این خیران برای مسجدسازی ارائه می‌دهد.
 

پایان پیام/

کد خبر 227408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha