پوران درخشنده کارگردان فیلم " هیس دخترها فریاد نمی زنند"، با اشاره به پیام این فیلم، به در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: این فیلم در واقع هشداری برای خانواده ها، مسئولان و کسانیکه نقش تربیتی در جامعه دارند، بود.
وی برگزیده شدن این فیلم را از نگاه تماشاگران حرف زدن از زبان و دل مردم دانست و تصریح کرد: این فیلم واقعیت های ملموس جامعه را به تصویر کشید که در وجود مردم پنهان شده بود.
درخشنده، با بیان اینکه " هیس! دخترها فریاد نمی زنند تلاش برای آگاهی بخشی به جامعه و خانواده در خصوص وظایف و جایگاهشان بود، عنوان کرد: باید مهارت های زندگی و امنیت روانی در دورن خانواده به جامعه یاد داده شود تا یک حساسیت کوچک تبدیل به یک دمل چرکین نشود.
این کارگردان کرمانشاهی، عنوان کرد: این پدیده و آسب اجتماعی در افغانستان، پاکستان، هند و حتی کشورهای اروپایی نیز رخ می دهد، اما جامعه ما به دلیل اینکه یک اجتماع ارزشی و اخلاقی است، آن را پنهان می کند که در این فیلم سعی شد با زبان مردم این موضوع را بیان کنیم.
وی استقبال از فیلمش را در جشنواره بین المللی فجر عالی خواند و افزود: فیلم هیس! دخترها فریاد نمی زنند" یک اتفاق باور نکردنی و بی نظیر در سینمای ایران بود.
در خشنده، در خصوص داروی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر، گفت: مردم چیزی را دیدند که داوران ندیدند و داوران چیزی را دیدند که مردم ندیدند و به نظر من داوران مسیر دیگری رفتند، البته داوری سلیقه ای ست و سلیقه داروان جشنواره این فیلم را نپذیرفت.
کارگردان فیلم " هیس دخترها فریاد نمی زنند"، بیان کرد: من فکر می کنم اکران عمومی این فیلم بسیار موفق باشد من بسیار خوشحالم که به رسالت خودم عمل کردم.
وی زمینه کاریش را آسیب شناسی، عنوان کرد و افزود: 10 فیلم سینمایی ساختم که در هرکدام از آنها به یک پدیده و معضل اجتماعی نگاه کرده ام.
درخشنده، با اشاره به اینکه" من دوست دارم برای سینمای هدفمند کار کنم"، اظهارداشت: هدف من رفتن به دنبال آدم های است که دیده نمی شوند و در خودشان فرو رفته اند میخواهم آنها را معرفی و به زندگی برگردانم.
وی درپایان در خصوص کارهای بعدیش اینطور گفت: فعلا در خصوص کارهای بعدیم تمی توانم صحبت کنم چراکه باید این فیلم را در اکران عمومی به سرانجام برسانم و بعدا به فکر کار دیگری باشم.
گفتنی است، فیلم "هیس! دخترها فریاد نمی زنند" پوران درخشنده کارگردان کرمانشاهی، از نگاه داوران مردمی سی و یکمین جشنواره بین المللی فجر به عنوان بهترین فیلم، شایسته دریافت سیمرغ شد.
پایان پیام/
نظر شما