رشته "تبلیغ" با گرایش حج و زیارت در حوزه علمیه خراسان راه اندازری شود

حجت الاسلام قاضی عسگر خواستار راه اندازی رشته "تبلیغ" با گرایش حج و زیارت در حوزه علمیه خراسان شد.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید علی قاضی عسگر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه عالی نواب اظهار کرد: از ظرفیت اساتید حوزه علمیه خراسان برای ورود به رشته تخصصی تبلیغ" با گرایش حج و زیارت استفاده شود.

 

وی با اشاره به لزوم شناخت وهابیت و بیان تفاوت‌ها، تاریخچه، روش‌ها، افکار آنان و تبیین آن برای مسلمانان و سایر مردم جهان، با بیان این که این شناخت از نظر سیاسی هم لازم است، اظهارداشت: پژوهشکده حج و زیارت، حدود 600 کتاب اهل سنت که علیه وهابیت نوشته شده را جمع آوری کرده است.

 

وی با بیان این که باید از ظرفیت حوزه علمیه خراسان بیشترین بهره را برد، ابرازداشت: پیشنهاد می‌شود برای بررسی محتوای بهتر رشته تخصصی تبلیغ با گرایش حج و زیارت، کارگروهی با مشارکت نمایندگی ولی فقیه در امور حج و این حوزه، تشکیل شود.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ضمن اعلام آمادگی این نمایندگی برای چاپ پایان نامه‌های مربوط به مباحث حج، ابرازداشت: امیدواریم با محتوای خوب رشته تخصصی حج و زیارت، آینده با برکتی پیش رو باشد.

 

وی با اشاره به لزوم شناسایی سخنوران مستعد و جوان، بر توجه این نمایندگی به معینه‌های حج نیز اشاره نمود و اظهارداشت: امروز خواهران طلبه از سطح بالای علمی برخوردار هستند.

 

حجت الاسلام قاضی عسگر، به اثرگذاری و فعالیت‌های آیت الله تسخیری اشاره و ابرازامیدواری کرد: امثال وی در حوزه علمیه تربیت شوند.

 

بنا بر گزارش شبستان در ادامه این نشست، حجت الاسلام علی اکبرفرجام با اشاره به این که حوزه علمیه خراسان بنا به دستور مقام معظم رهبری، مدرک مستقل صادر می‌کند، گفت: با توجه به این که رشته‌های تخصصی بر اساس اولویت نیاز راه‌اندازی می‌شود، امیدواریم که رشته تخصصی تبلیغ با گرایش حج و زیارت نیز به زودی ارائه شود.

 

وی با بیان این که محتوای رشته‌ها بر اساس جمع‌بندی گروه‌های علمی انجام می‌شود، اظهارداشت: تمام رشته‌های تخصصی حوزه علمیه خراسان با 190 واحد درسی ارائه می‌شود.

 

دبیر شورای برنامه‌ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان این که حوزه علمیه بهترین جایی است که بتوان در رشته تخصصی حج و زیارت، جذب و آموزش داشت، گفت: با توجه به این که حوزه علمیه، خواستگاه حوزویان است، برای تحصیل در سطوح بالاتر و رشته‌های تخصصی، راحت‌تر خواهند بود.

 

وی پیشنهاد داد: «بعثه» عناوین مورد نیاز خود را برای پایان نامه‌های حوزوی اعلام نماید تا طلاب آن موضوعات را تألیف کنند.


مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان ضمن اشاره به برگزاری رشته‌های تخصصی همچون ادبیات عرب، فقه و اصول، کلام اسلامی، قضا در این حوزه، یادآورشد: چند سالی است که تفسیر تخصصی در موضوع سیاسی-اجتماعی، اخلاقی- تربتی، فقهی (آیات الاحکام)، مقارن واعتقادی در حال برگزاری است.

 

بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خراسان،همچنین حجت الاسلام دکتر کاظمی، مدیر مدرسه علمیه عالی نواب گزارشی از فعالیت تخصصی 140 طلبه این مدرسه و فارغ التحصیلی حدود 100 دانش پژوه آن ارائه کرد و گفت: امیدواریم که از سال تحصیلی آینده، مقطع سطح چهار این مدرسه در سه رشته تخصصی کلام، ادبیات عرب و فقه سیاسی- حکومتی دایر شود.

 

وی به فعالیت 64 فارغ التحصیل این مدرسه به عنوان استاد و 13 نفر به عنوان مدیر و مسئول آموزش در مدارس حوزه علمیه خراسان اشاره کرد و افزود: سعی داریم تا طلاب موفق و کارآمدی را به حوزه علمیه خراسان تقدیم کنیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 227295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha