داوود شعبانلو، مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان همدان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به اینکه جمعیت دنیا تقریبا به هفت میلیارد نفر رسیده به تبع آن نیز جمعیت کشور ما هم افزوده شده و نیاز غذایی هم بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه بحران قرن حاضر بحران آب و غذاست، اضافه کرد: کشوری که امنیت غذایی دارد قطعا در عرصه های دیگر هم موفق خواهد بود.
وی با بیان اینکه معتقدیم تولید گوشت مرغ در کشور دارای مزیت اقتصادی است، تصریح کرد: صنعت مرغداری در کشور ایران پس از صنعت نفت و گاز بزرگترین سرمایه ها را به خود اختصاص داده است.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان همدان با اشاره به رعایت ذبح اسلامی در کشتارگاه های مرغ استان و دررابطه به کیفیت گوشت مرغ گفت: به هیچ وجه هورمون در مرغداری ها استفاده نمی شود و کیفیت، طعم، بو و مزه عمدتا به بخش فرآوری مربوط می شود.
شعبانلو با اشاره به وجود 800 واحد مرغداری گوشتی در استان، افزود: بیش از 65 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می شود که بیش از 60 درصد آن مازاد مصرف استان است و به استانهای دیگر صادر می شود.
وی با مقایسه نمودن کشور ایران با سایر کشورها، تصریح کرد: کشور ایران از نظر مصرف سرانه جزو 10 کشور برتر دنیاست و سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 25 کیلوگرم است.
وی، رتبه استان همدان در کشور از نظر تولید گوشت مرغ را نهم اعلام کرد و اظهار داشت: استان همدان 3.8 درصد تولیدات گوشت مرغ کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان با بیان اینکه کشتارگاه های استان پاسخگوی وضع موجود نیست، گفت: 2 کشتارگاه فعال و حدود 5 کشتارگاه غیرفعال در سطح استان وجود دارد که این کشتارگهای غیرفعال به دلیل نداشتن سیستم به روز راکد مانده اند.
شعبانلو با تاکید براینکه تعداد کشتارگاه مهم نیست بلکه ظرفیت کشتارگاه ها باید مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: کشتارگاه های موجود باید به تکنولوژی روز همراه با رعایت مسائل شرعی مجهز باشند، چراکه تکنولوژی های جدید بر روی رنگ، بو، طعم و کیفیت گوشت مرغ تاثیرگذارند.
پایان پیام/
نظر شما