به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار سرتیپ2 پاسدار محمدتقی خادمی، معاون هماهنگکننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، طی گفتوگویی، درباره بیستونهمین جشنواره فیلم فجر اظهار نظر داشت: مسوولان برگزاری بیستونهمین جشنواره فیلم فجر اعم از سیاستگذاران، داوران و معاونت سینمایی، تلاش مضاعف و قابل توجهی از خود نشان دادند و موجب شدند سینماگران ارزشی، قابلیت بیشتری نسبت به دورههای قبل از خود بروز دهند و سهم بسزایی در سبد فرهنگی و تاثیرگذار کشور قرار گیرد که جای تقدیر است.
وی ادامه داد: در بخشهایی که چراغ سبز به روشنفکران این عرصه نشان داده شد، سینماگران غیرمتعهد هرچه خواستند با بیتقوایی و ترویج دیالوگهای جنسی و مبتذل در خود، روح و روان جوانان مومن و مسلمان ایران اسلامی و همچنین نهاد خانواده را نشانه بگیرند و در نتیجه فیلمهای اکرانشده فجر در پیشگاه متدینین و انقلابیون، بیمحتوی و آفتزده قلمداد شود، البته روشنفکران غالب در این عرصه، دستمزد دوستان ما را در معاونت سینمایی وزارت ارشاد در هنگام دریافت جوایز دادند (هو) و افرادی را هم که سرکیسه را شل کرده بودند با نثار سوت و کف و ... گرامی داشتند.
بنابرگزارش روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، خادمی هیات داوران انتخاب فیلم در این دوره را متشکل از افراد ممتاز و ارزشی جامعه هنری دانست و گفت: انتظار میرفت این آقایان جلوی اکران فیلمهای ضد ارزشی و مبتذل را بگیرند تا اساس کار زیر سوال نرود و این همه سرمایهگذار انسانی و مالی تبدیل به یک فاجعه فرهنگی و هنری نشود، البته در این خصوص شورای نظارت معاونت سینمایی نیز بیتقصیر نیست.
وی افزود: از سوی دیگر بخش زیادی از فیلمها در حوزهی بینالمللی هم فاقد موضوعهای دلچسب و در فوارههای جشنواره بودند و تماشاچی پس از تماشای یک سوم فیلم سینما را ترک میکرد و یا از اول مورد استقبال قرار نمیگرفت.
خادمی در پایان گفت: بسیار واضح است که توجه به ماهیت اصلی انقلاب اسلامی ایران، ترویج هنجارهای دینی و اجتماعی یک ملت روبه رشد و تعالی و نیز نشر ارزشهای دفاع مقدس راهکار اصلی برونرفت از درجازدن و یا عقبگرد فرهنگی بهشمار میرود که بایستی همواره مدنظر سیاستگزاران و استراتژیستهای عرصه پرنفوذ فرهنگی و هنری قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما