حجت الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، صبح امروز(19 بهمن) در این خصوص به خبرنگار شبستان در ایلام، گفت: زیارتگاه ها مکانی هستند که به تقویت و تعالی فرهنگ عمومی اعتقادات و اخلاقیات مردم می پردازد.
وی، اظهار کرد: بدون تردید زیارتگاه ها تاثیرات مهمی در سازندگی، اصلاح و تهذیب درونی انسان داشته و راهی برای رسیدن به سعادت و نیل به کمال دنیوی و اخروی انسان ها هستند.
حجت الاسلام کاروند، تصریح کرد: امامزاده ها و بقاع متبرکه مجموعه میراث گران بهایی را تشکیل می دهند که در نظر مردم مسلمان به ویژه با گرایش تشیع اهمیت بسزایی داشته و علاوه بر تاثیرات روحی، بقاع متبرکه جاذبه های گردشگری نیز دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، با بیان اینکه باورهای مذهبی از جمله عمیق ترین احساسات مردم هستند، افزود: در بسیاری از کشورها، زیارت بخش مهمی از فعالیت های مربوط به گردشگری را در برمی گیرد.
وی، اضافه کرد: در فرهنگ اسلامی هدف اصلی خلقت، رشد و ارتقای معنوی انسان بوده و از این رو یکی از راه های تقویت معنویت و ایجاد ارتباط با معبود، زیارت است.
حجت الاسلام کاروند، با اشاره به اینکه عمق و تاثیرگذاری زیارت نسبت به امور مادی به مراتب بیشتر است، یادآور شد: آنچه زائر را به پیمودن راه ها، طی مسافت، تحمل رنج سفر و استقبال از خوف و خطر وا می دارد، کشش درونی و علایق قلبی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، بیان کرد: گردشگری وسیله ای است که افراد را با مذاهب و فرهنگ های متفاوت به یکدیگر پیوند داده و به آنها کمک می کند تا همدیگر را با وجود تنش های سیاسی و اجتماعی بهتر درک کنند.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: از نظر سازمان جهانی جهانگردی، مذهب به عنوان یکی از اصلی ترین انگیزه های سفر شناخته شده و این موضوع فرصت مهمی است که باید اهمیت گردشگری مذهبی به طور کلی توسعه گردشگری، مورد توجه قرار دهد.
پایان پیام/
نظر شما