به گزارش خبرنگار شبستان، فیلم سینمایی «رسوایی» به کارگردانی و تهیه کنندگی مسعود ده نمکی پس از حاشیهها و حرف و حدیثهای فراوان، صبح روز 17 بهمن ماه در سانس اول مرکز همایشهای برج میلاد به روی پرده رفت. تماشای این فیلم آن قدر برای خبرنگاران و اهالی هنر مهم بود که روند پر شدن سالن از ساعت 9 صبح آغاز شد. همچنین حضور جواد شمقدری، رییس سازمان سینمایی وزارت ارشاد نیز از حاشیههای جالب این نشست بود.
باید به موضوع جا گرفتن خبرنگاران برای همدیگر نیز اشاره کرد که برای بیشتر آنهایی که نمیتوانند خیلی زود برای تماشای فیلم در سالن حاضر شوند، مشکلاتی را به وجود می آورد. البته این موضوع فقط برای فیلم رسوایی پیش نیامده بود و در بیشتر سانسهای کاخ جشنواره شاهد این مساله هستیم.بر این اساس، فیلم رسوایی مسعود ده نمکی با استقبال خوبی اکران شد و این فیلم تا حدودی توانست مخاطب خاص را راضی کند، البته در این میان بودند افرادی که شاید ناآگاهانه یا از روی عمد، صحبتهایی نامربوط با اکران این فیلم و برخی از سکانسهای آن اظهار کردند و قضاوت پیشگویانه داشتند.
نشست پرسش و پاسخ این فیلم، همچنان که انتظار میرفت با حضور جمع کثیری از اهالی مطبوعات و رسانه در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد. به دلیل استقبال بیش از حد و کافی نبودن ظرفیت سالن برای نشستن، از ورود میهمانان به این جلسه جلوگیری شد تا حقوق خبرنگاران حفظ شود! با این وجود، خیلی از خبرنگاران سرپا ایستادند. قبلاً هم در نشست فیلمهای سینمایی «قاعده تصادف»، «روز روشن»، «برلین منفی7» و «تنهای تنهای تنها» سالن، گنجایش لازم برای استقرار جمعیت زیاد خبرنگاران نداشت.
بازیگر به مثابه بلندگوی هیات/ تا جایزه نگیرم در نقش منفی بازی میکنم
مسعود ده نمکی در این نشست به مسائل مختلفی چون حواشی و ممیزیهای موجود بر سر راه فیلم، بازیگران، جشنواره فیلم فجر و ... به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی همچنین، بازیگر در یک فیلم را به مثابه بلندگوی هیات دانست و درباره بازی اکبر عبدی گفت: بازیگری که همذات پنداری بین روحانی و مردم ایجاد می کند و پیام فیلم را خوب انتقال می دهد، بازیگ خوبی است و مناسب آن نقش.
شریفی نیا نیز به جوایزی که در جشنوارههای دولتی به بازیگران میدهند، اشاره کرد و گفت: در جایزه های دولتی به نقش جایزه می دهند و در این سی و یک دوره جشنواره فجر، سیمرغ ها برای بازیگرانی بوده که نقش آنها مثبت بوده است. وی در ادامه خطاب به حضار گفت: من تا در این نوع نقش ها، جایزه مکمل ندهند، باز هم بازی می کنم.
زخم الناز شاکردوست از تیزی قلمهای خبرنگاران
یکی از نکات جالب توجه این نشست، عدم حضور اکبر عبدی و الناز شاکر دوست در این نشست بود. به گفته مسعود ده نمکی، اگر اکران این فیلم در برج میلاد ظهر یا عصر بود، آقای عبدی حتما حضور داشت چون الان خواب است. الناز شاکر دوست، نیز در این نشست حاضر نشد و به وسیله نامهای خطاب به ده نمکی و خبرنگاران، از انها معذرت خواهی کرد. اما نکته جالب نگارش این نامه، صحبتهایی است که در آن به نوعی دلگیری خود را از خبرنگاران اعلام کرده بود.وی در این نامه نوشته بود: " نیامدن امروزم را خدای ناکرده نگذارید به پای بی معرفتی و پشتیبانی نکردن از فیلمم، من نقش افسانه را در این فیلم بازی که نه بلکه زندگی کردم، نقشی که بخشی از آن در وجودم تا ابد جاوید خواهد ماند و تنها دلخوشی امروز من بیدار شدن دلهای دلمرده افسانههای امروز مملکتم ایران است؛ دلهای شکسته و قربانی شده بازیهای لعنتی سیاسی. دلیل ایفای الناز شاکردوست در این نقش شنیدن آه همان دختری بود که بعد از گران شدن قیمت نان از خدا قهرش گرفت و از صف راست خارج شد و چند قدم دورتر سوار مرکب فحشا شد و بقیه که هنوز در صف ایستاده بودند دخترک را بدنام خواندند و کسی نپرسید که جواب خانه بی نان چه میشود؟ساختن فیلم رسوایی همان رسالت آشتی دادن افسانههای شهر ما با خدای یگانه و بی همتاست خوشا بهحال کسانی که در این مهم سهمی دارند اما دلیل عدم حضور امروز این است که بعد از یک دهه تلاش و نادیده گرفته شدن تلاش دوران بازیگریام امروز خسته تر از آن هستم که در جمعی حضور یابم که تیزی قلمهایشان همیشه زخمیام کرده. عذر مرا بپذیرید."
به گزارش شبستان، جلسه با صحبت های مسعود ده نمکی و محمدرضا شریفی نیا و رد وبدل شدن سخنان آنها، گذشت و یکی از نشست های طولانی این دوره جشنواره بود که یک ساعت و نیم به طول انجامید و برخی از افراد که در سالن مانده بودند به تماشای فیلم بعدی نرسیدند.
پایان پیام/
نظر شما