تشریح برنامه‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران به تشریح برخی از برنامه‌های این مرکز پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، حجت‌الاسلام حمید مشهدی‌آقایی، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، در جمع خبرنگاران در مورد برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، اظهار کرد: از 15 دی‌ماه برگزاری کرسی‌های تلاوت را در 110 مسجد آغاز کرده‌ایم و این برنامه‌ها در روزهای مختلف هفته در سطح مساجد برگزار می‌شوند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد مساجدی که این کرسی‌های تلاوت در آنها برگزار می‌شود به 140 مورد در سطح استان تهران رسیده است و بر این اساس در پایان اسفندماه در سطح مساجد این استان ما یک هزار و 400 کرسی تلاوت برگزار خواهیم کرد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، ادامه داد: یک گروه ناظر 15 نفری مسئولیت بررسی چگونگی انجام برگزاری کرسی‌های تلاوت در مساجد را بر عهده دارند.

 

مشهدی‌آقایی گفت: فعالیت دیگر ما آموزش ائمه جماعاتی است که به تازگی به این عرصه وارد شده و انتصاب شده‌اند و سعی ما این است که با تجهیز کلاس‌ها تا بعد از 22 بهمن ماه سال جاری آرام آرام کلاس‌هایمان را در این زمینه برگزار ‌کنیم.

 

وی افزود: برگزاری یک دوره آموزشی مهارت‌های جذب و روانشناسی مخاطب، فن بیان، احکام، تفسیر و تحلیل سیاسی از جمله دوره‌های علمی در نظر گرفته شده برای این دوره است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: براساس طرحی تا اواسط بهمن ماه قرار شده است که مساجدی که بر امر حفظ قرآن اهتمام دارند در این زمینه به ما اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم حمایت مناسبی از آنها به عمل بیاوریم.

 

مشهدی‌آقایی اظهار کرد: برنامه دیگر ما نیز به مناسبت دهه مبارک فجر برگزاری همایش بزرگ ائمه جماعات استان تهران است که پنج‌شنبه 19 بهمن برگزار می‌شود و در آن از پرتال مرکزی امور مساجد و پروفایل (بانک اطلاعاتی) مساجد تهران نیز رونمایی خواهیم کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران برای موارد احتمالی جهت صحت قرائت ائمه جماعات این استان فعالیتی دارد؟ گفت: یک لوح فشرده برای ترویج قرائت احسن هم برای ائمه جماعات و هم مامومین در مساجد آماده کرده‌ایم که توزیع می‌شود و در آن پنج نفر از قراء خوب کشورمان که امام جماعت یا روحانی نیز هستند مانند حجج اسلام حاج‌ابوالقاسم، طباطبایی، درچه‌ای، صفی‌خانی و مشایخی به قرائت اذکار نماز پرداخته‌اند.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: یک دوره آموزش قرائت اذکار نماز هم برگزار خواهیم کرد و در این زمینه سامانه‌ای آموزشی نیز راه خواهد افتاد به این شکل که افراد از طریق تماس تلفنی با شماره ... صوت خود را ضبط می‌کنند و ظرف 72 ساعت ما آن را تصحیح می‌کنیم و در ادامه فعالیت‌هایمان نیز تلاش می‌کنیم تا چنین فضاسازی مناسبی انجام شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 225603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha