به گزارش خبرگزاری شبستان، بابک دینپرست، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با توجه به بند 4 تصویبنامه هیات وزیران در مرداد ماه سال گذشته، وزارتخانههای راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف شدند تا معتادان بهبودیافته معرفی شده از سوی دبیرخانههای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها را در طرح مسکن مهر در اولویت قرار دهند.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد افزود: در مجموع 4751 سهمیه در 31 استان کشور به بهبودیافتگان اختصاص یافته که براساس آخرین اطلاعات از 26 استان کشور، از ابتدای اجرای این طرح تا پایان روز پنجم بهمن ماه سالجاری، تاکنون 2559 نفر بهبودیافته در اجرای این طرح موفق به ثبت نام شدهاند و همچنین 83 نفر از بهبودیافتگان موفق مسکن خود را دربافت کردهاند.
دینپرست با بیان اینکه استانهای تهران با 494 نفر، خوزستان با 379 نفر، کرمان با 282 نفر، گیلان با 275 نفر و البرز با 177 نفر از جمله استانهایی هستند که بیشترین بهبودیافتگان ثبتنامی را به خود اختصاص دادهاند، اظهار کرد: کمترین تعداد ثبت نامی بهبودیافتگان در این تعداد از استانها نیز مربوط به استانهای چهارمحال و بختیاری با یک نفر، ایلام با 6 نفر و سمنان با 16 نفر میباشد.
وی خاطر نشان کرد: بیشترین افراد بهبودیافتهای که موفق به دریافت مسکن شدهاند در استانهای لرستان با 43 نفر، قم با 17 نفر و گلستان با 11 نفر بوده است.
این مقام مسوول در ستاد ادامه داد: تنها 5 استان اطلاعات مربوطه را در این خصوص اعلام نکردهاند، که پیگیری در جهت گردآوری و جمعبندی اطلاعات مربوط به این استانها در دستور کار جدی ستاد قرار دارد که به زودی جمعآوری و به مخاطبان ارائه خواهد شد.
دینپرست خاطرنشان کرد: مسکن در تثبیت زمینههای ماندگاری افراد بهبودیافته در وضعیت پاکی و تقویت کانون گرم خانوادههای این گروه از افراد تاثیر به سزایی دارد که امیدواریم با تلاش استانداران، روسای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر کشور و مدیران دستگاههای متولی این امر، در آینده نزدیک شاهد انتشار اخبار دلگرمکنندهتری در عرصه حمایتهای اجتماعی از بهبودیافتگان باشیم.
پایان پیام/
نظر شما