به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، مهدی قره شیخ لو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور در حاشیه سفر به استان یزد در نشست خبری گفت: پس از دوران جنگ تحمیلی در زمینه توسعه اقتصادی در کشور فعالیت های بسیاری صورت گرفت و از توجه به زیرساخت های دینی غفلت شد.
وی با اشاره به لزوم تربیت نیروی انسانی در کشور اسلامی، گفت: سرمایه گذاری های بسیاری در کشور و در بخش اقتصاد صورت گرفته است، ساختمان، در و دیوار و برج و بارو بسیار ساخته ایم ولی از تربیت نیروی انسانی غافل شده ایم.
قره شیخ لو افزود: باید در کشور سرمایه گذاری صورت بگیرد، مبانی قرآنی در کشور جدی گرفته شود و مشارکت مردم در بخش های مختلف شاهد باشیم.
تشکیل انجمن خیران قرآنی در کشور
وی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت های مرمی در بحث توسعه مباحث دینی و قرآنی از تشکیل انجمن خیرین قرآنی در کشور خبر داد.
قره شیخ لو افزود: اگر یک درصد جمعیت ایران که معادل 750 هزار نفر می شوند در انجمن عضو شوند و هر کدام ماهیانه یک هزار تومان برای توسعه فعالیت قرآنی کمک کنند سالانه 10 میلیارد تومان برای توسعه فعالیت های قرآنی جمع آوری خواهد شد.
وی ادامه داد: تشکیل انجمن خیرین قرآنی در راستای استفاده از ظرفیت های مردمی در کشور تشکیل شده است و اگر ظرفیت های مردمی در این زمینه به میدان بیایند دیگر نیازی به کمک های دولتی نخواهد بود.
قره شیخ لو بیان کرد: مردم ایران علاقه مند به کمک و توسعه بخش های دینی وقرآنی هستند تنها باید بستر لازم را فراهم و اعتماد مردم را به خوبی جلب کنیم، مردم باید نتیجه و بازخورد کمک خود را مشاهده نمایند.
قره شیخلو با بیان اینکه سایتی برای ثبت نام خیران راه اندازی شده است، بیان کرد: این سایت به نشانی qurankhayerin.ir در دسترس مردم قرار دارد و می توانند با عضویت در آن به هر میزان که در توان آنهاست، به فعالیت های قرآنی کمک کنند.
در اطلاع رسانی باید جدیت و صداقت داشته باشیم
وی با تاکید بر اطلاع رسانی در امور دینی و قرآنی، گفت: یک فعال قرآنی پس از 20 سال تلاش در مسابقه ای بین المللی رتبه می آورد اما بسیار ساکت می رود و می آید و هیچ انعکاس بیرونی در شهر ندارد اما یکی المیپکی هنگامی که به شهر باز می گردد در شهر هلهله می شود، چنین اقداماتی باعث ناامیدی و دلسردی سایر فعالان قرآنی خواهد شد.
قره شیخ لو با تاکید بر تجلیل از فعالان قرآنی، خاطرنشان کرد: در برگزاری مراسم تجلیل نباید تعصبات سازمانی کور داشته باشیم، باید همه با هم و در کنار یکدیگر فعالیت کنیم.
وی تصریح کرد: سازمان دارلقران در بحث توسعه آموزشهای قرآنی با برگزاری 40 دوره آموزشی در سطوح مختلف از مقدماتی تا تربیت مدرس به صورت تخصصی از طریق 50 هزار معلم آموزش دیدهی قرانی در سطح کشور در حال انجام است که سالیانه 350 تا 400 هزار نفر را تحت پوشش آموزشی قرار میدهد.
قره شیخلو بابیان اینکه اکنون مجوز بیش از 2 هزار و 200 موسسه قرآنی مردمی صادر شده است گفت: در همین رابطه راهاندازی خانههای قرآنی روستایی نیز مدنظر قرار گرفت به طوری که در حال حاضر 2 هزار و 500 خانه قران روستایی در کشور فعال هستند.
توسعه فعالیت قرآنی در فضای مجازی
وی در بخش دیگری از سخنانش بر توسعه فعالیت های قرآنی در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: موضوع قرآن در فضای مجازی باید با جدیت بیشتری پیگیری و مطرح شود.
وی همچنین بر کیفی سازی فعالیت های قرآنی تاکید و خاطرنشان کرد: تولید محصولات قرآنی در دستور کار سازمان دارلقرآن است و سال گذشته 30 عنوان کتاب در زمینه قرآن در کشور چاپ شده است.
پایان پیام/
نظر شما