جشنواره شهید غنی پور سنگری برای تمرین روشنگری، مقاومت و ایستادگی

امیر حسین فردی جشنواره شهید غنی پور را سنگری برای تمرین روشنگری، مقاومت و ایستادگی دانست و گفت: این جشنواره در مقابل ضد انقلاب داخلی و خارجی می ایستد.

به گزارش خبرنگارشبستان، نشست خبری دوازدهمین دوره جشنواره کتاب سال شهید حبیب غنی پور صبح امروز 15 بهمن در مسجد جوادالائمه با حضور امیرحسین فردی رییس مرکز آفرینش های حوزه هنری و بنیانگذار شورای نویسندگان شهید حبیب غنی پور، محمد ناصری، و علی قربانی برگزار شد.


در ابتدای این نشست خبری امیر حسین فردی،گفت: مسجد جواد الائمه(ع) پایگاه ادبیات و هنر انقلاب است،حضور در مسجد و ادراک فضای معنوی و مقدس آن نعمت بزرگی است و به خودی خود احساس آرامش به انسان می دهد؛ وقتی در مسجد حضور داریم انگار به خانه خویش آمده ایم و درون انسان قرار و آرامش عجیبی پیدا می کند.

 

فردی ادامه داد: در مسجد نوری می درخشد که این نور بصیرت و بینایی انسان را افزایش می دهد و باعث می شود که اطراف را بهتر ببیند؛ خداوند به جمع نویسندگان مسجد جواد الائمه این توفیق را داده که مسجد را پایگاه اصلی خود قرار دهند، با شهدا هم نفس باشند آرمان هایشان همان آرمان هایی باشد که مسجد جواد الائمه به خاطر آن ها بنا شده است.

 

وی در ادامه درباه این جشنواره توضیح داد: تفاوت های اساسی ای بین جشنواره شهید غنی پور و جشنواره های دیگر وجود دارد و باید هم وجود داشته باشد.

 

وی ادامه داد: پس از قبول قطعنامه و پایان جنگ تحمیلی که جبهه ها از رزمندگان خالی شد، تعداد زیادی از دوستان ما برنگشتند و جایشان هنوز هم در این مسجد و شبستان خالی است؛ اما ما که کار ادبیات انجام می دادیم و در واقع در عرصه دیگری فعالیت داشتیم به این باور رسیده بودیم که جنگ پایان نیافته و مبارزه متوقف نشده است؛ اگر چه گلوله ای رد و بدل نمی شود اما جنگ همچنان ادامه دارد فقط شکل آن تغییر یافته است.

 

فردی در ادامه گفت: دشمن همچنان به فراخور موقعیت حمله ها و هجمه های خویش را البته با تاکتیک های خاصی خود داشت و این بار قلب ها و ذهن ها را هدف گرفته بود تا بتواند به ذهن و قلب های جهت بدهد و این جنگی است که به مراتب از جنگ نظامی وحشتناکتر است.

 

وی اعلام کرد: جشنواره شهید غنی پور از همان روزها تا کنون خاکریز و سنگری بوده است در برابر این هجمه ها و حمله های فرهنگی دشمن کرده است.

 

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری با تاکید بر جهت دار بودن جشنواره های جهانی که توسط کشورهای غربی برگزار می شود، اظهار کرد: اگر به جشنواره هایی مانند نوبل نگاهی بیاندازیم سیاستگذاری و جهت گیری هایشان کاملا مشخص است؛ به طوری که از شدت کینه شان به انقلاب اسلامی در یکی از این جشنواره ها نام مبارک امام خمینی(ره) را برده و به ایشان اهانت می شود.


فردی جریاناتی مانند ظهور نویسندگان مرتد مانند سلمان رشدی و دیگران را مرتبط با این جنگ فرهنگی دانست و در ادامه تاکید کرد: از این نظر در دل این جنگ فرهنگی جشنواره شهید غنی پور برای ما سنگری بوده که توسط آن روشنگری، مقاومت و ایستادگی را تمرین کردیم و همچنان در این راه باقی خواهیم بود.

 

وی ضمن آرزوی توفیق در حفظ این سنگر و ادای وظیفه برای دست اندرکاران این جشنوراه ادبی افزود: باید در دل این جشنواره جریان ادبیات را رصد کنیم، جریان شناس باشیم و در روند ادبیات دوستان و دشمنان خود را بشناسیم.

 

بنیانگذار جشنوراه ادبی کتاب سال شهید حبیب غنی پور در بخش دیگری از سخنانش در جمع اصحاب رسانه بر نقش خبرنگاران در اطلاع رسانی جشنواره مردمی و مسجدی این جشنوراه تاکید و اظهار کرد: اگر اتفاقلا این جشنواره توسط شما اصحاب رسانه اطلاع رسانی نشود جشنواره شهید غنی پور یک جشنواره خاموش خواهد بود.

 

به گفته فردی جشنواره شهید غنی پور جشنواره ای کاملا مستقل و مردمی است. این نویسنده پیشکسوت ادبیات انقلاب اسلامی در این باره گفت: درست است که برای برگزاری این جشنواره از جاهایی کمک می گیریم اما این رویداد ادبی کاملا مستقل است و هیچ نهادی به ما نمی گوید که داوران چه کسانی هستند یا چه کتاب هایی باید انتخاب شوند.

 

وی افزود: تنها ملاحظه ای که ما در جشنواره کتاب سال شهید غنی پور داریم ملاحظات فرهنگ مسجد و فرهنگ شهادت است. ما به دنبال فرهنگ نوینی هستیم که به درد مردم انقلابی ما بخورد.

 

نویسنده «اسماعیل» تاکید کرد: از آنجا که این جشنواره یک اتفاق ادبی کاملا مردمی و مسجدی است ما همه خبرنگاران و اصحاب رسانه را پشتیبان خودمان می دانیم و می خواهیم که به این جشنواره کمک کنند.

 

مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری خطاب به خبرنگاران حاضر در نشست رسانه ای دوازدهمین جشنواره کتاب سال شهید غنی پور گفت: شما باید دغدغه این جشنواره را داشته باشید و در جاهایی که امری را تشخیص می دهید ما را مطلع کنید؛ اگر باید کاری می کردیم که انجام نشده یا نباید انجام می شده که مرتکب شدیم باید به ما تذکر بدهید.

فردی گفت: جشنواره شهید غنی پور واقعا مردمی و متعلق به شهدا ست؛ متعلق به مسجد است که خود یک نهاد مردمی است. ما باید در میان هجمه دشمنان پشت یکدیگر باشیم و در این راه از روح ملکوتی شهدا بویژه شهید غنی پور استعانت بطلبیم؛ در این صورت خداوند هم به ما کمک خواهد کرد.

 

بنیانگذار جشنواره کتاب سال شهید غنی پور و از موسسان شورای نویسندگان مسجد جواد الائمه(ع) در پاسخ خبرنگاری که پرسیده بود فکر می کنید این جشنواره تا چه حد تاثیرگذار بوده، گقت: میزان این تاثیرگذاری را نمی توان به طور دقیق احصاء و محاسبه کرد اما با یک نگاه کلی به شرایط موجود می توان آن را درک کرد؛ در فضای ادبیاتی این کشور که جریان های لائیک و سکولار بر آن غلبه داشته جشنواره شهید غنی پور علمی را بلند کرد و 12 سال است که آن را حفظ کرده و به پیش می برد.

 

فردی در ادامه به استقبال پرشور مخاطبان این رویداد ادبی از اختتامیه یازدهمین دوره در سال گذشته اشاره کرد و گفت: جمعیت در سالن سوره حوزه هنری موج می زد و من فکر می کردم به خاطر مریضی ام دچار توهم شده ام در حالی که واقعا مردم از این برنامه استقبال کردند و این نشان می دهد که جشنواره جایگاه ویژه خود را دارد.

 

وی در پایان افزود: جشنواره کتاب سال شهید غنی پور در این سال ها به بخش مهمی از اهداف خود رسیده که این ها همه از وجوه مختلفی قابل بررسی است.


پایان پیام/
 

کد خبر 224210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha