هرکس به اندازه آمادگی خودش پیام انقلاب را دریافت می کند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انقلاب امتحانهایی پیش می‌آورد که هر کس به اندازه آمادگی خودش می‌تواند ادامه دهد، ادامه ندادن مربوط به آماده نبودن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حبیب الله عسگر اولادی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه نگاه یک شنبه شب درباره اینکه آیا انقلاب فرزندان خود را می‌بلعد افزود: من این گفته را قبول ندارم.

وی با بیان فرمایشاتی از امام خمینی در زمستان 41 گفت: امام فرمودند حداقل مبارزات ما 30 سال است ما در این 30 سال نمی‌توانیم ایران را اسلامی کنیم اما می‌توانیم در این راه حرکت کنیم. امام فرمودند ممکن است در این راه همه کشته شویم یا همه به ما پشت کنند شما باید حق را بیابید و در مسیر حق حرکت کنید در مسیر حق هم رویش مناسب است هم ریزش.

وی گفت: به محض اینکه در مسیر حق یک روشنایی از دور پیدا شد امام فرمودند یدخلون فی دین الله افواجا اما به محض اینکه یک فشاری وارد شد تمام عناصر سست ایمان مردود می‌شوند بعد متوقف و بعد عقب گرد می‌کنند.

عسگراولادی با بیان اینکه این طبیعت حرکت انسان است که وقتی عقل است و ازادی و شرایط انتخاب برای او آزاد است منافع نیز متفاوت خواهد شد مگر ان مومنانی که مثل کوه استوارند.

وی افزود: حضرت امام پیش بینی کرده بودند اگر شرایطی پیش بیاید ممکن است رویشهایی غیر قابل پیش بینی وجود داشته باشد اگر شرایط سختی پیش بیاید ممکن است ریزشهای غیر قابل پیش بینی نیز اشکار شود این طبیعت حرکت انسانی است.

وی ادامه داد: اینکه انقلاب فرزند خود را می‌بلعد واقعیت ندارد این امر مربوط به انقلاب نیست مربوط به برداشت از انقلاب است اینکه افراد از انقلاب چه انتظاری دارند و انقلاب را چگونه دریافت کرده‌اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: دشمنان برای اینکه فتنه در کشور ما فرهنگ شود سرمایه گذاریهای زیادی انجام دادند.

حبیب الله عسگر اولادی در پاسخ به این سوال که چرا کسانی که از مسیر انقلاب فاصله گرفتند ریزشی نام گرفتند گفت: این نام را بیگانگان گذاشته‌اند و در داخل کسی این کار را نکرده است و کسانی که خودشان از قطار انقلاب پیاده شده‌اند نمی‌شود گفت که ان‌ها را بیرون کرده‌اند.

وی افزود: اگر به سالهای 58 تا 60 نگاه کنیم می‌بینیم کسانی نتوانستند خود را همراه انقلاب نگهدارند اما انقلاب اسلامی بر اساس اعتقاد به ولایت فقیه است و نمی‌توان این‌ها را ریزش به معنای بلعیدن فرزندان انقلاب گفت.

عسگر اولادی اضافه کرد: مثلا بنی صدر به منتظری می‌گوید شما اگر در 4 یا 5 علم مجتهد هستی من در 36 علم مجتهد هستم و به امام نیز همین حرف را می‌زند، این کسی نیست که انقلاب را درک کرده باشد او فراموش کرده که انقلاب چه می‌خواست؛ انقلاب منهای ولایت فقیه نبوده و بر این اساس به پاشده است.

وی درباره اینکه ایا همه ریزش‌ها با همه دشمنان و معاندان پیوند داشته است گفت: خریده شدن افراد در فتنه 88 عام نیست و فتنه 88 با فتنه 78 تفاوت دارد در فتنه 88 غیر از اینکه بیگانگان فتنه سازی کردند در داخل هم زمینه فتنه فراهم شد.

عسگراولادی افزود: ساعت 10 شب روز رای گیری اعلام شد که موسوی در تهران رای بیشتری اورده و در اصفهان و شیراز هم رایش بیشتر بوده است پس از این خبر وی فریفته شد و اعلام جشن کرد، اما خبرهای بعدی را به او ندادند که این نتیجه رای اولیه بوده و دیگر رای‌های عمق کشور چگونه بوده است.

وی تصریح کرد: موسوی مفتون و فتنه زده شد و در خصوص رایش واقعا دچار فتنه‌ای شد و بیگانگان بیشترین استفاده را از این فتنه کردند.

عسگراولادی افزود: در بعضی جا‌ها فتنه‌هایی اتفاق می‌افتد و انسانهایی هستند که گم می‌شوند از 11 فتنه طول انقلاب که نهمین ان فتنه 78 و دهمین ان فتنه 88 بود دشمن خیلی سرمایه گذاری کرد که فتنه را در کشور فرهنگ کند.

وی گفت: استادان فتنه سازی از جاهای دیگر دنیا به اینجا امدند و فریب دادند و برخی هم که فریب خوردند و رفتند و از بیگانگان شهریه می‌گیرند وقتی حرف می‌زنند متوجه می‌شویم که این بیچاره‌ها دنیا و اخرتشان را باخته‌اند و حتی خودشان هم نمی‌دانند که کجا هستند؟

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ما نباید فتنه‌ها را ساده و مطلق ببینیم و آن‌ها را با هم قیاس کنیم بلکه باید اسیب‌شناسی کنیم و ببینیم اسیب فتنه سر چه چیزی بوده است باید فتنه‌هایی که اطرافیان هاشمی و خاتمی ایجاد کردند اسیب‌شناسی شود و برای اسیب این فتنه‌ها نیز تفاوت قائل شویم.

عسگر اولادی: مسئولان به جانب مصلحت بیایند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از مسئولان استدعا دارم به جانب مصلحت بیایند.

حبیب الله عسگر اولادی در برنامه نگاه یک گفت: قبول دارم که هیچکدام از کسانی که در فتنه مفتونند کسانی نیستند که در چند جرمی که مرتکب شده‌اند بتوان آن‌ها را تبرئه کرد، این‌ها مجرمند.

وی با تشریح مسئولیتهای خود گفت: امام به من فرمودند اگر از در بیرونت کردند از پنجره وارد شو، اگر از پنجره بیرونت کردند از روزنه وارد شو، امام به من گفتند شما مثل ریگ کف جوی می‌مانید شما برای تصفیه آب حضورتان لازم است، باید سعی کنید آلودگیهای آب را بگیرید هر چند این آلودیگ‌ها روی چهره شما بنشیند.

عسگر اولادی افزود: من عضو هیئت منصفه تهران یعنی هیئت منصفه کشور هستم من به عنوان یک منصف وظیفه‌ام با شریعتمداری فرق دارد من وظیفه دارم که بررسی کنم ببینم چند درصد این فتنه چنان که رهبری می‌فرمایند انگلیسی، امریکایی یا صهیونیستی است و چند درصد داخلی، به نظر من این‌ها مفتونند.

وی با بیان اینکه ارزیابی من این است، این‌ها زمینه ساختند و در خیلی از جرمهای فتنه نیز شرکت دارند گفت: به من گفتند می‌خواهید این‌ها را تبرئه کنید یا تخفیف بگیرید یا حصر آن‌ها را بردارید، گفتم ابدا، این‌ها وظایف قوه قضاییه است، من می‌گویم این‌ها را فتنه گر اصلی نمی‌شناسم.

عسگر اولادی خاطر نشان کرد: من به عنوان امین رهبری در 3 تا 4 جا حکم دارم، من عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هستم، من برای مصلحتم، آقای شریعتمداری برای قانون.

وی گفت: من موضعگیری شریعتمداری را قبول دارم اما من بنا بر وظایفم باید برای این فضا فکر کنم و از مسئوان کشور استدعا و تقاضا کنم به جانب مصلحت بیایند، زمانی هم که رهبری بفرمایند ساکت شو من حتی خودم را آماده کردم که اگر تشر بزنند فوری خودم را تطبیق دهم من مقابل شریعتمداری نیستم و نظریات و موضع ایشان را نیز قبول دارم.

شریعتمداری: انقلاب فرزندان ناخلف خود را کنار می‌زند

مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: انقلاب فرزندان خود را نمی‌خورد بلکه فرزندان ناخلف خود را کنار می‌زند این ویژگی مخصوصا در انقلاب اسلامی است.

شریعتمداری در برنامه نگاه یک درباره اینکه آیا انقلاب فرزندان خود را می‌خورد افزود: اینکه بعضی انقلاب‌های دیگر فرزندخوار باشند شاید به علتهای دیگر باشد اما انقلاب اسلامی نسخه‌اش دست مردم هم است نسخه دیگر انقلاب‌ها دست مردم نبود.

وی افزود: در انقلاب اسلامی نسخه انقلاب بر خود انقلاب تقدم دارد، وقتی امام از پاریس و نجف پیام می‌دادند ندای انقلاب برای مردم آشنا بود چون نسخه، دست مردم هم بود.

وی گفت: مردم خط انقلاب و بستر انقلاب را می‌شناسند اگرکسی از این بستر بیرون بیفتد از قطار انقلاب پیاده می‌شود و کسانی که ناخلف هستند یا همراه انقلاب نیستند به‌‌ همان اندازه که از انقلاب زاویه می‌گیرند به‌‌ همان اندازه کنار گذاشته می‌شوند.

شریعتمداری افزود: افرادی که از انقلاب زاویه می‌گیرند بعضا کسانی هستند که درپی تغییر مسیر انقلاب هستند اما مسیر انقلاب مشخص است و قابل تغییر نیست و نسخه دارد مخصوصا با حضور ولی امر که از استثنائات انقلاب است.

مدیر مسئول کیهان با نگاهی به جریان انقلاب از ابتدا تاکنون گفت: غالب کسانی که در این مسیر کنار رفتند نتوانستند همراه انقلاب بیایند سر بزنگاه‌ها ماندند ولی انقلاب اسلامی از ویژگی‌هایش این است که رویش‌های آن زیاد است ریزش دارد اما رویش آن نیز زیاد است.

وی افزود: نقد بر عملکرد‌ها به معنی ریزش نیست و ریزش خواص هم به معنی ریزش مردم نیست و ما این دو موضوع را در انقلاب می‌بینیم.

همچنین مدیر مسئول روزنامه کیهان نیز که به عنوان مه‌مان دیگر در برنامهنگاه یک حضور داشت به اشاره به اینکه فتنه 88 از ده سال پیش برنامه ریزی شده بود گفت:: درجریان فتنه 88 عده‌ای خریده شدند مدارک مستدلی وجود دارد که رفت و امدهای فراوانی در سالهای گذشته انجام شد و حداقل 20 تن از نظریه پردازان برجسته‌ام آی 6 و موساد و سیا در قالب شخصیتهای اکادمیک به ایران آمدند این‌ها از ده سال قبل برنامه داشتند.

حسین شریعتمداری با اشاره به اینکه در آغاز انقلاب کسانی وارد انقلاب شدند که انتهای کار را نمی‌دانستند گفت: وقتی انقلاب شروع شد جریانهای مختلف با نگاههای مختلفی وارد انقلاب شده بودند در صورتی که که امام خطوط انقلاب را مشخص کرده بود.

مدیرمسئول روزنامه کیهان با اشاره به مصاحبه امام خمینی با لوموند درباره ملی گرا‌ها که پرسیده بودند شنیدیم تعدادی از ملی گرا‌ها با شما قرارهایی گذاشتند و شما با بعضی از نظرات ان‌ها موافقت کردید و قرار است همراه شما شوند گفت: امام در پاسخ به این سوال فرمودند چنین چیزی کذب محض است و این مال من نیست که تخفیف دهم، مسیرمشخص و راه هم باز است که همه بیایند.

شریعتمداری افزود: یک عده با انگیزه‌های دیگری امدند مثل جریانهای ملی گرا، نهضت ازادی یا افرادی مثل بنی صدر و قطب‌زاده نگاه دیگری به انقلاب داشتند مثلا ان‌ها تلاطمهای بعدی را نمی‌توانستند بپذیرند.

وی گفت: مثلا وقتی جنگ شروع شد نگاه نهضت ازادی این بود که همانگونه که خداوند به شیر قدرت درندگی داده به اهو پای گریز داده است دلیلی ندارد در برابر امریکای شیر بایستیم اما امام می‌گوید امریکا شیر بی‌یال و دم است که پیر شده و عربده می‌کشد و دم خود را بالا می‌برد که می‌انجی بطلبد.

شریعتمداری درباره ریزش افراد در مسیر انقلاب گفت: معلوم نیست فاعل این ریزش کیست به این معنی که آیا انقلاب این افراد را طرد کرده یا خود فرد از قطار انقلاب پیاده شده است اگر به این معنی است که این‌ها از انقلاب دور شدند بله ریزش است اما به این معنی که انقلاب ان‌ها را بلعیده باشد درست نیست.

مدیرمسئول روزنامه کیهان درادامه به فرمایشات حضرت امام پس از نهضت ازادی اشاره کرد و گفت: امام فرمودند انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد امروز تاسف نمی‌خوریم که ان‌ها کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبوده‌اند اما هنوز اغوش کشور و انقلاب همیشه برای همه کسانی که قصد خدمت و اهنگ مراجعت دارند گشوده است اما نه به قیمت طلبکاری.
پایان پیام/

کد خبر 224187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha