10 اثر پژوهشی منتخب جشنواره ملی تأثیر قرآن بر فرهنگ عمومی نقد شد

10 اثر پژوهشی برگزیده جشنواره ملی تأثیر قرآن بر فرهنگ عمومی امروز با حضور اساتید قرآنی در قالب کارگاه نقد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی امروز (15 بهمن) در کارگاه ارائه مقالات نخستین جشنواره ملی تأثیر قرآن بر فرهنگ عمومی و نقد و بررسی این آثار که در محل سالن مجمع امور صنفی بجنورد برگزار شد، به نقش اثر گذار و اساسی قرآن در ارتقای فرهنگ اشاره و بر آن تأکید کرد.


وی افزود: اخیرا سند جامع راهبردی در بحث قرآن به شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، که با اجرای آن و مبنا قرار گرفتن قرآن در مدیریت ساختارها و فرهنگ عمومی، جایگاه رفیع آن را شاهد خواهیم بود.


ثابت قدم اظهار داشت: قرآن آیین زندگی ماست و امیدواریم برگزاری این جشنواره گامی در ارتقاء جایگاه قرآن باشد.

 

در این نشست در حضور دکتر مومن زاده و دکتر رحیمی، اساتید قرآنی و از داوران این جشنواره، مقالات ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.

 

"کارکرد فرهنگی، هنری مسجد؛ نشانه­ای از تجلّی مفاهیم قرآنی"، "روایت فرهنگی – هنری مفاهیم قرآنی براساس کاربرد شعر در طرّاحی فضاهای معماری حرم"، "تاثیر دیدگاه انسان شناختی قرآن کریم بر ضرب المثل های فارسی"، "آیه «إن یکاد»؛چشم زخم یا خرافه؟"،" بررسی و سنجش ضریب نفوذ و میزان تأثیرگذاری برخی رهنمودهای قرآن کریم در فرهنگ عمومی"، "آداب و مناسبات اجتماعی مردم"، "تأثیر قرآن بر فرهنگ مهمانی و میزبانی"،"تاثیر قرآن بر آداب و رسوم و سبک زندگی ایرانیان بعد ورود اسلام (تایید، تغییر، اصلاح و تکمیل)" و "بررسی مهجوریت قرآن در فرهنگ و سبک زندگی معاصر، راهبردها، اقدامات و متولیان"، "تأثیر قرآن کریم درادبیات عامه (ضرب المثل ها، اشعار، داستان ها، باورها و حکایات"، "سیر منطقی تاثیر قرآن کریم بر فرهنگ عمومی و تظاهرات جامعه شناسی آن" و "بینام تنی قرآنی در کنایه­های عامیانه" مقالات پذیرفته شده در سطح سخنرانی این جشنواره را تشکیل می دهند.



پایان پیام/

کد خبر 223979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha