عمره‌گذاران دانشجو سفیر فرهنگی نظام در معرفی دستاوردهای انقلاب باشند

معاون فرهنگی وزیر علوم ایفای نقش سفیر فرهنگی جمهوری اسلامی برای معرفی دستاوردها و پیشرفت‌های نظام به جهانیان در قالب اسناد زنده را انتظار این وزارتخانه از دانشجویان عمره‌گذار اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، غلامرضا خواجه‌سروی، معاون فرهنگی- اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همایش دانشجویان متأهل عمره‌گذار با ابراز امیدواری از توسعه کمی و کیفی عمره‌ دانشجویان گفت: این مهم از خواسته‌های اصلی جامعه دانشجویی به عنوان قشر فرهیخته و آینده‌ساز کشور است.

 

وی با اشاره به سخن شهید مطهری مبنی بر اینکه معنویت اسلامی از پایه‌های اصلی انقلاب است، اظهار کرد: وجه تمایز انقلاب ایران با دیگر انقلاب‌ها و جنبش‌ها وجه معرفتی آن است به گونه‌ای که اگر هر یک از سه بعد اصلی معنویت اسلامی، استقلال و عدالت اجتماعی مورد غفلت قرار بگیرد، این انقلاب با چالش‌هایی اساسی مواجه می‌شود.

 

خواجه‌سروی با بیان این مطلب که اصول حاکم بر فضای دانشگاه‌ها دو بخش عمومی و تخصصی را شامل می‌شود، تصریح کرد: پیشرفت علمی، رشد توسعه متوازن، ارتباط دانشگاه با صنعت، شناخت سنت‌ها و مفاهیم ارزشی و فرهنگ و هنجارهای جامعه در بخش عمومی این احکام جای می‌گیرد.

 

معاون فرهنگی- اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: برخورداری از بینش توحیدی در تمامی شئون و مبانی تفکر و ایجاد محیطی سرشار از معنویت و مکارم اخلاق که زمینه‌ساز تزکیه نفس و تعالی شخصیتی جامعه علمی کشور باشد از اصول اختصاصی حاکم بر دانشگاه‌های اسلامی است.

 

وی در خدمت جامعه اسلامی بودن را انتظار نظام از محیط‌های دانشگاهی دانست و بیان کرد: ارتقای معنویت به عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های دانشجویی در قبل و بعد از انقلاب که باید همواره با خودسازی همراه باشد از اهدافی است که انتظار می‌رود انجام عمره دانشجویی آن را محقق کند.

 

خواجه‌سروی با بیان این مطلب که دانشگاه‌ها در بیش از سه دهه پس از پیروزی انقلاب پیشرفت‌های فنی، علمی و فرهنگی را همسو با صدور ارزش‌های اسلامی- معنوی رقم زده‌اند، ابراز کرد: این مهم بر تحولات کنونی جهان عرب نیز سایه افکنده چرا که بیشتر دانشگاهیان پس از انقلاب افرادی متعهد و دارای بینش معرفتی بوده‌اند.

 

وی با بیان اینکه وزارت علوم در قبال تعهدات خود از دانشجویان عمره‌گذار خود انتظاراتی را دارد، عنوان کرد: عمل به عنوان سفیر فرهنگی نظام به منظور صدور پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب در قالب اسنادی زنده، ادای وظیفه نسبت به معنویت اسلام و قرآن و اثرگذاری بر محیط‌های دانشگاهی مهم‌ترین این انتظارات را شامل می‌شود.

 

معاون فرهنگی- اجتماعی وزیر علوم اداره کشوری همچون ایران را نیازمند عزم و اراده ملی دانست و تأکید کرد: گسترش معنویت در محیط‌های دانشگاهی رویکرد آموزشی- علمی در دولت‌های نهم و دهم بوده است و همسو بر آن تلاش شده تا خواسته‌های مردم پاسخ داده شود.

 

وی با اشاره بر اینکه وزارت علوم در گسترش معنویت دانشگاهی به استادان، دانشجویان و کارکنان به یک اندازه توجه دارد، خاطرنشان کرد: امام راحل دانشگاه را مبدأ همه تحولات جامعه می‌دانستند، بنابراین اگر دیگر اقشار نیز از این مهم مطلع باشند و به نقش آینده‌سازی دانشگاهیان ایمان بیاورند از حق خود در فرصت‌هایی همچون اعزام به عمره برای این قشر اثرگذار می‌گذرند.

 

شایان ذکر است، همایش دانشجویان عمره‌گذار متأهل امروز (3 اسفند) با حضور معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم و رییس ستاد عمره دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

 

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 22394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha