به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد بابایی، مدیر کل ورزش و جوانان گیلان در کلاس آموزشی پزشکیاران ورزشی در هیئت پزشکی ورزشی استان، گفت: پروانه فعالیت هیچ باشگاهی بدون تأیید بازرسی اداره کل و هیئت پزشکی ورزشی تمدید یا صادر نمی شود.
وی، افزایش دانش علمی را در کسب موفقیت های بیشتر در رشته های مختلف ورزشی موثر دانست و خاطرنشان کرد: یک مربی یا ورزشکار با داشتن دانش علمی در حوزه های مدیریتی، تیمداری، برخورد با آسیب های ورزشی، روانشناسی، تغذیه و بدنسازی می توانند سرنوشت خود و تیم را به سوی موفقیت و پیروزی تغییر دهند.
بابایی با اشاره به برخورد شدید اداره کل ورزش و جوانان استان با باشگاه هایی که از مواد نیروزا و قرص های ممنوعه استفاده می کنند، افزود: برای جلوگیری از توزیع این مواد، مجوز یا صدور پروانه باشگاه ها منوط به تأیید بازرسی اداره کل و هیئت پزشکی ورزشی استان است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه هئیت پزشکی و ورزشی استان به عنوان هیئت برتر کشور درفدراسیون پزشکی ورزشی شناخته شده است، تصریح کرد: هیئت های دیگر باید ازهیئت پزشکی ورزشی گیلان الگوبرداری کنند و این هیئت نیز نباید نقش حمایت کنندگی وپشتیبانی خودرا ازدیگرهیئت های ورزشی فراموش کند.
بابایی ادامه داد: تمامی ادارات شهرستان ها سالانه حداقل یک دوره آموزش پزشکی ورزشی را برای مربیان و ورزشکاران خود برگزارکنند.
دکتر محمد حق شناس، رئیس هیئت پزشکی ورزشی گیلان نیز در این مراسم گفت: در سال جاری چهار دوره کلاس آموزشی مبارزه با دوپینگ در چهار شهرستان و دو دوره در مرکز استان برگزار شد.
وی در خصوص کلاس آموزش 50 ساعته پزشکیار ورزشی، افزود: بیش از 30 نفر از پزشکیاران و مربیان ورزشی به مدت 6 روز در این کلاس شرکت می کنند.
حق شناس ادامه داد: همه مربیان و پزشکیاران هیئت ها و تیم های ورزشی باید در این دوره ها شرکت کنند.
رئیس هیئت پزشکی ورزشی استان تصریح کرد: در کلاس آموزشی پزشکیار ورزشی مباحثی چون اصول پیشگیری و درمان، اقدامات اولیه در برخورد با ورزشکاران، پیشگیری از صدمات، تغذیه ورزشی، داروها و مواد نیروزا و آسیب های نقاط مختلف بدن آموزش داده می شود.
پایان پیام/
نظر شما