اشتغال  بیش از 271 هزارو 100 نفر در دولت نهم

اشتغال ایجاد شده در دولت نهم بیش از 271 هزارو 100 نفر بوده که این رقم تا پایان آذر ماه سالجاری به بیش از 614 هزارو 120 نفر افزایش یافته که گویای رشد 126 درصدی اشتغالزایی در شهرک ها و نواحی صنعتی سراسر کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،« فخراله مولایی»  ضمن بیان این مطلب به برنامه های دهه فجر اشاره کرد و گفت :صنایع برق،‌الکترونیک و کامپوتر، نساجی، فلزی، شیمیایی ،غذایی ، سلولزی، کانی فلزی و غیرفلزی طرح های افتتاحی دهه فجر امسال هستند.

 

وی افزود: علاوه بر آن  8 واحد تصفیه خانه نیز با گنجایش 7هزارو 525 متر مکعب، اجرای شبکه توزیع آب و خطوط انتقال به طول 45 کیلومتر، اجرای 17 هزارو 170 متر مکعب مخازن بتنی آب، حفر 5 حلقه چاه نیز از جمله مهمترین پروژه های زیربنایی دراین ایام خواهند بود.


وی در ادامه با اشاره به عملکرد دولت نهم و دهم در زمینه شهرک ها و نواحی صنعتی کشور تصریح کرد: تا پایان مرداد ماه 84 تعداد 455 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب بوده که این رقم تا پایان آذر ماه سالجاری به 911 شهرک و ناحیه صنعتی رسیده است که حاکی از رشد 100 درصدی در تعداد است.


مولایی همچنین شهرک ها و نواحی صنعتی در حال بهره برداری و واگذاری زمین را در دولت نهم 323 فقره دانست که این رقم با رشد 113 درصدی تا پایان آذر ماه سال 91 به 689 فقره رسیده است.


وی تعداد شهرک ها و نواحی صنعتی تخصصی را در دوره اول 34 فقره دانست که در دوره دوم و تا آذر ماه سالجاری به 49 فقره رسیده که از رشد 44 درصدی در زمینه تعداد شهرکها و نواحی صنعتی تخصصی خبر می دهد.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت واحدهای به بهره برداری رسیده را تا پایان مرداد ماه 84 بالغ بر 11 هزارو 908 واحد ذکر کرد و گفت: این رقم با رشد 145 درصدی به 29 هزارو 261 واحد تا پایان آذر ماه امسال ارتقاء یافته است.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران درادامه سخنان خود وظیفه ذاتی این سازمان را ایجاد زیرساخت های لازم برای حضور واحدها در شهرک ها و نواحی صنعتی دانست و افزود: این سازمان موظف است تا نسبت به ایجاد بستر مناسب و زیر ساخت کافی برای حضور واحدها در شهرکها و نواحی صنعتی اقدام کند و هیچ رسالتی برای دخالت در فرایند تولید را ندارد.

 

مولایی با تاکید بر این مطلب که این سازمان وظیفه ای از پروسه تولید به بعد را برعهده ندارد اظهار کرد: تعطیلی یا راکد بودن واحدها، اجرای طرح های نیمه تمام، تامین نقدینگی برای واحدها هیچ گونه مسئولیت مستقیمی را برای این سازمان ایجاد نمی کند.


وی ادامه داد: تنها این سازمان می ‌تواند با ارائه مشوق های خاص نظیر معافیت های مالیاتی، کمک های فنی و اعتباری ، کمکهای نوسازی و بازسازی و ... برای حضور بیشتر سرمایه گذاران در شهرک ها و نواحی صنعتی اقدام کند.

 

مولایی خواستار رسیدگی به موضوع عدم همکاری و هماهنگی نهادهای خدمات رسان دراین رابطه شد و افزود: همه باید کمک کنیم تا یگ زیرساخت امن و مطمئن برای حضور سرمایه گذار در شهرک ها و نواحی صنعتی فراهم شود.


وی  با اشاره به اینکه اراضی ملی که در اختیار این سازمان قرار می گیرند باید به قیمت منطقه ای محاسبه شوند، گفت: گفته می‌شود که اراضی ملی باید به قیمت کارشناسی وزارت جهاد محاسبه شوند این درحالیست که تقاضا داریم این موضوع همچون گذشته به قیمت منطقه ای محاسبه شود تا قیمت تمام شده کاهش پیدا کند.


مولایی همچنین تاکید کرد: عدم ارائه سند در خصوص اراضی ملی و دادن اجاره نامه به شرط تملیک به آن نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که خواهان رسیدگی به آن هستیم.


وی افزود: همه قوانینی که به تسهیل امور سرمایه گذاری منجر می شود باید هرچه زودتر اجرایی شود و لازم است دراین بین موانع مرتفع گردد.

پایان پیام/

کد خبر 223701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha