حجت الاسلام ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی،با اشاره به مرزبندی های جغرافیایی میان کشورهای اسلامی، به خبرنگار شبستان گفت: مسلمانان در گذشته ید واحده بودند و این تقسیم بندی جغرافیایی بین آنها وجود نداشت، این مرزبندی را ابر قدرت ها و استثمارگران برای حفظ منافع خود و دستیابی به نقشه های شوم خویش پایه گذاری کردند.
وی موانع وحدت را رهبران سرسپرده و خودفروخته جهان عرب دانست و گفت: با فروریختن پایه های سلطنت نوکران آمریکا و استکبار جهانی در کشورهای اسلامی، امت اسلامی بار دیگر جایگاه خود را در جهان باز می یابد و وحدت اسلامی شکل می گیرد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی، انقلاب مردم مصر را به دلیل داشتن زبان مشترک و هم مذهب بودن با دیگر کشورهای اسلامی، تاثیر گذار و دامنه دار در آن کشورها دانست و عنوان کرد: اگر حرکتی در یکی از کشورهای عرب زبان صورت گیرد، به دلیل اینکه آنها هم زبان هستند و سنی مذهبند، باعث می شود که این حرکت به صورت گسترده تر در جهان عرب مطرح شود و در دیگر کشورها نیز تاثیرگذار باشد.
وی پیش بینی کرد: این جنبش بیداری اسلامی که از تونس و مصر آغاز شد، مطمئنا به دیگر کشورهای عربی و از جمله به کشور عربستان خواهد رسید و مردم این کشور مسلمان نیز در این موج بیداری اسلامی سهیم خواهند بود.
حجت الاسلام نواب، برکنار شدن سران سرسپرده کشورهای عربی را نویدبخش آمدن بهار وحدت دانست و تصریح کرد: ملت های اسلامی خواهان وحدتند؛ ولی این رهبران آنها به عنوان برجسته ترین مانع برای وحدت و تقریب، در این راه و صرفا برای حفظ منافع خود مانع ایجاد می کنند.
پایان پیام/
نظر شما