بیکاری فساد بزرگ کشور/هیچ چیز نباید مانع ایجاد عدالت شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه امروز فساد بزرگ و اصلی در این کشور بیکاری است، افزود: هیچ چیز نباید مانع ایجاد عدالت شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت‌ الاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور عصر امروز (12بهمن) در جمع سرمایه گذاران و شورای قضایی کهگیلویه و بویراحمد به ایام ‌الله دهه‌ فجر اشاره و اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب نور بود، انقلاب ما بیان‌ کننده حقایق و آشکارکننده بدی‌ هاست، با ظلم و رذایل اخلاقی در ستیز است و از محرومین دفاع می ‌کند.

حجت‌الاسلام پورمحمدی در ادامه افزود: انقلاب نور خاصیتش آشکار سازی حقایق و برجسته کردن خوبی‌ ها و بدی ‌هاست.

بیکاری فساد بزرگ کشور است 

پورمحمدی با بیان اینکه امروز فساد بزرگ و اصلی در این کشور بیکاری است، گفت:‌ نباید به بهانه ممانعت از یک فساد موجب به وجود آوردن فسادی بزرگ‌ تر مانند بیکاری و از کار بیکار شدن کارگران شویم.

وی افزود: هر جا که بازرسی‌ ها موجب اخلال در روند کارهای اجرایی و انجام امورات مردم را سردرگم کرده دستور دادم تا این بازرسی‌ ها انجام نشوند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه این‌ کار کاملا با دستورات الهی و فرامین رهبر معظم انقلاب همسو است، افزود: اگر قرار باشد یک بازرسی به منظور ممانعت از یک فساد اداری موجب به وجود آمدن فسادی به مراتب بزرگ ‌تر شود بدون شک عقل و شرع حکم می‌ کنند که از انجام این بازرسی خودداری شود و ما نیز تاکنون این رویه را انجام دادیم.

وی ادامه داد: یکی از این موارد در جایی است که بخواهیم جلوی یک فساد کوچک را بگیریم ولی به دنبال این بازرسی‌ ها فساد بزرگ‌ تری به نام بیکاری و از کار بیکار شدن کارگرها به وجود آید که در این شرایط قطعا بازرسی کل کشور به موضوع ورود پیدا نمی‌ کند.

پورمحمدی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در مورد اینکه فساد اصلی در این کشور بیکاری است، گفت: اکنون فساد بزرگ و خطرناک کشور موضوع بیکاری جوانان و تحصیل‌کرده‌ های ما است که لازم است همه مدیران برای ریشه‌ کنی این فساد بزرگ تلاش کنند.

وی بیان کرد: طبیعی است ورود ما به برخی بازرسی ‌ها در کشور جار و جنجال و فساد ایجاد می ‌کند و ما همواره سعی بر این داشتیم که این مصلحت‌ ها را برای انجام کارهای مردم و نظام در نظر بگیریم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: در چنین شرایطی مدیر به جای رسیدگی به امور مردم و مشکلات آنان از صبح تا شب باید جواب این بازرس و آن بازرس را بدهد و کارها لنگ شود.


وی با بیان اینکه نباید به بهانه مبارزه با فسا، موجب آفریدن فسادهای به مراتب بزرگ‌ تر و مهم‌ تر باشیم، تأکید کرد:‌ شرایط کشور به گونه‌ ای است که اکنون باید به مدیران و مسئولان در همه سطوح این مملکت کمک کنیم تا در این جنگ اقتصادی که دشمن با همه وجود آن را طراحی کرده است به جلو برویم.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی توجه به تولید و حمایت از خوداتکایی ولی متأسفانه ما گاهی در جاهایی پول خرج کردیم که نباید می‌ کردیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور عنوان کرد: این پول‌ ها اگر زمانی که وضعیت اقتصاد ما به وضع خوبی برسد شاید کار درستی بود ولی اکنون با این وضعیت اقتصاد باید پول‌ های خود را صرف تولید می‌ کردیم تا این مملکت به خارج وابسته نباشد.


وی تأکید کرد: امروز خیلی کار شده و زحمت‌ های زیادی کشیده شد ولی اولویت‌ ها را تشخیص ندادیم و توجه به تولید و اقتصاد را در اولویت قرار ندادیم.


وی مقاومتی را وقتی عملی دانست که عدالت در همه ابعاد و سطوح رعایت و همه مردم در اقتصاد مشارکت داشته باشند.


این مسئول قضایی در کشور ادامه داد: وقتی همه مردم در این جنگ اقتصادی مشارکت می‌ کنند و در کنار مردم خواهند بود که ببینند مدیران و مسئولان کشور خوب، عاقلانه و عادلانه عمل می‌ کنند.


پورمحمدی تأکید کرد:‌ بدون کار کارشناسی نمی‌ توان اقتصاد مقاومتی را اجرا کرد و در آن موفق بود.


وی ابراز کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی مرزهای کارشناسی و عدالت را خوب رعایت کنیم ، همه مردم در جنگ اقتصادی مشارکت کنند اما اگر مردم دیدند که من مسئول خوب عمل کردم حمایت می کنند .

پورمحمدی گفت:دشمن می خواهد ما از مولد و تولید کننده به مصرف کننده تبدیل شویم و تمام هدف دشمن وابستگی است، هرچقدر روی تولید کم کار کنیم وابستگی رابیشتر و اقتصاد مقاومتی را کم کرده ایم .


رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این مطلب که فرمول اقتصاد مقاومتی یعنی بهادادن به تولید و خوداتکایی، تصریح کرد:پول هزینه کردیم ادارات را ساختیم کار خوبی بود اما اولویت با قوی کمردن کارخانه های تولیدی بود . مراکز فرهنگی و تفریحی نیاز داریم اما بعد از اینکه اقتصاد قوی باشد.


سیستم قضایی نباید ملاحظه‌ کاری کند
حجت ‌الاسلام پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح زوایای اقتصاد مقاومتی و لزوم حضور مردم در صحنه برای پشتیبانی از نظام اسلامی، اظهار داشت: هیچ چیز نباید قدرت ممانعت از اجرای عدالت در سیستم قضایی یک نظام اسلامی را داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: سیستم قضایی نباید به هیچ عنوان مصلحت و ملاحظه‌ کاری کند؛ بلکه باید خواست مردم و اسلام را که همان اجرای عدالت است اجرا کند.


قضات عدالت را در قضاوت‌ ها رعایت کنند
وی هیچ مصلحتی را بالاتر از عدالت و انصاف ندانست و خطاب به قضات تأکید کرد: عدالت را در قضاوت‌ ها و آرایی که صادر می‌ کنید رعایت کنید؛ زیرا این شرط باقی ماندن مردم در پشت نظام و صحنه‌ های حساس آن است.

پورمحمدی ادامه داد: البته مصلحت ‌هایی وجود دارد که به آنها مصلحت ملزم می‌ گویند و در اجرای برخی احکام مؤثر هستند ولی این مصلحت‌ ها بسیار اندک هستند و روند کلی صدور و اجرای احکام بادی بدون در نظر گرفتن مصلحت‌ ها و ملاحظه‌ کاری‌ ها باشد.

این مسئول قضایی در کشور گفت: ‌همواره از ما و سیستم قضایی می‌ پرسند که چرا به فلان پرونده رسیدگی نمی‌ شود و چرا فلان حکم اجرا نمی‌ شود، در پاسخ به این گونه سؤالات باید گفت که چون اجرای برخی احکام در کشور فتنه به پا می‌ کنند این عین عدالت است که این مصلحت ملزم را رعایت و شرایط کشور را در نظر گرفت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور عنوان کرد: گاهی اجرای یک حکم در کشور خون‌ ریزی می‌ کند و بدون شک عقل حکم می‌ کند اجرای این حکم به تأخیر بیفتد تا شرایط مساعد شود.

وی تصریح کرد: البته این مصلحت‌ ها به این معنی نیست که هر کسی و هر گروهی برای سیستم قضایی مصلحت تعیین کنند؛ بلکه تنها چند مورد خاص وجود دارد که تشخیص آنها با رهبر معظم انقلاب و مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

پورمحمدی یکی از این مصلحت‌ ها را زمانی دانست که بیم خون‌ ریزی و فتنه در کشور باشد و اضافه کرد: چنین مصلحت‌ هایی حتی بر انجام فرائض الهی نیز ارجحیت دارد.

هیچ چیز نباید مانع ایجاد عدالت شود
رئیس سازمان بازرسی کشور ادامه داد: حتی فریضه‌ های واجب الهی نیز نباید به خون مردم ترجیح داده شود؛ بلکه خون یک انسان حرمت بسیاری دارد و در چنین مواقعی مصلحت ایجاب می‌ کند که اجرای یک حکم و اجرای عدالت را با رعایت این مصالح انجام داد.

وی تأکید کرد: هیچ چیز نباید مانع ایجاد عدالت در سیستم قضایی کشور شود.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به قضات خاطرنشان کرد: اگر می‌ خواهیم این مردم همیشه در صحنه‌ های مختلف نظام به ویژه در جنگ اخیر اقتصادی همراه نظام باشند و سختی ‌ها را تحمل کنند باید رعایت عدالت را در احکام و قضاوت ‌های دستگاه قضایی در اولویت قرار دهید و برای آن بیش از پیش تلاش کنید.


پایان پیام/
 

کد خبر 223163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha