عبدالرسول شکیبافر، مدیر کل امور مدارس عشایر و مناطق کمتر توسعه یافته وزارت آموزش و پرورش، امروز(12 بهمن) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان با بیان اینکه 170 هزاردانش آموز به طور خاص در مدارس مناطق عشایری در مقاطع مختلف تحصیل می کنند، اظهار کرد: این تعداد دانش آموز در 5 هزار و 700 مدرسه عشایری به صورت ثابت، نیمه سیار و سیار در 23استان کشور مشغول تحصیل هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد 130 هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و 40 هزار دانش آموز در مقطع راهنمایی و متوسطه در مدارس عشایری تحصیل می کنند.
شکیبا فر با بیان اینکه استان آذربایجان غربی با بیش از 29 هزار دانش آموز بیشترین تعداد دانش آموزان عشایری را داراست، افزود: حدود 3 هزار و 500 دانش آموز عشایری نیز در گیلان در حال تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه کار در مدارس عشایری علیرغم سختی ها، تلاشی مقدس و ارزشمند است، اظهار کرد: بیش از 15 هزار معلم، مدیر، معاون آموزگار و معلم چندپایه در مدارس عشایری مشغول خدمت رسانی هستند.
مدیر کل امور مدارس عشایر و مناطق کمتر توسعه یافته آموزش و پرورش ادامه داد: از مجموع دانش آموزان ابتدایی بیش از 72 درصد آنها چند پایه هستند که این معلمان بیشترین خدمت را با حداقل امکانات و همزمان در چند پایه ابتدایی ارائه می دهند.
وی با اشاره به برنامه و طرح های دفتر امور مناطق عشایری و کمتر توسعه یافته، اظهار کرد: امسال بیشتر موضوع کیفیت بخشی را در دستور کار قرار داده ایم.
شکیبا فر تصریح کرد: علاوه بر طرح هایی که معاونت پرورشی و فرهنگی به استان ها ابلاغ می کند، دفتر امور مناطق عشایری نیز طرح هایی در حوزه تربیتی، سلامت، بهداشت به اجرا در می آورد.
مدیرکل دفتر امور مناطق عشایری و کمتر توسعه یافته با اشاره به طرح های تربیتی خاطرنشان کرد: طرح مشاور سیار تربیتی، پیام آوران فرهنگ و بهداشت، طرح تلاشگران امروز، طرح سفیران آسمانی از جمله طرح هایی است که در حال اجرا شدن است.
وی عنوان کرد: همچنین برای اجرا و انجام بیش از 90 درصد از برنامه ها و طرح ها با سایر نهادها و سازمان ها مشارکت و همکاری داشته ایم.
شکیبافر توانمند سازی معلمان با برگزاری کارگاه ها و دوره های ضمن خدمت، اعزام روحانیان به مدارس عشایری و استفاده از مشاوران برای مشاوره تحصیلی و تربیتی را از دیگر اقدامات سازمان دانست و گفت: جشنواره های الگوی تدریس مبتنی برای نیاز مدارس عشایری، تدریس فناوری برای دانش آموزان پایه ششم ابتدایی از اقدامات خوب سازمان برای دانش آموزان عشایری است.
پایان پیام/
نظر شما