به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، علی سهندی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، ظهر امروز (12بهمن) در جلسه کارگروه مد و لباس اسلامی ایرانی، اظهار داشت: با توجه به وضعیتی که در حال در کشور حاکم است به لحاظ نوع پوشش و لباس، تشکیل و فعالیت این کارگروه بسیار ضروری است.
وی با اشاره به اینکه تشکیل این کارگروه در استان زنجان کمی دیرتر از سایر استان ها صورت گرفته است، افزود: یکی از دلایلی که کارگروه مد و لباس در استان دیرتر تشکیل شده است عدم وجود طراح و تولید کننده بومی و صنعتی در سطح ملی است.
این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد: با تشکیل کارگروه مد و لباس ایرانی اسلامی در استان اولین گام برای برپایی نمایشگاه ها و معرفی تولیدات داخلی و استانی برداشته شده و امیدواریم در این زمینه از تمامی استعدادها و ظرفیت های استان استفاده شود.
در ادامه این جلسه مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: بحث فرهنگسازی در زمینه ترویج مد و لباس ایرانی اسلامی یکی از مهم ترین دغدغه های آموزش و پرورش است.
ابوبصیر با اشاره به طرح متحدالشکل کردن لباس دانش آموزان پسر مدارس استان زنجان، افزود: این طرح یکی از مواردی بود که با رضایت اولیاء دانش آموزان مواجه شد و از سال آینده در سطح کشور اجرا می شود.
وی با بیان اینکه کمیته حجاب و عفاف آموزش و پرورش استان زنجان رتبه برتر را در سطح کشور کسب کرده است، ابراز کرد: نقش آموزش و پرورش در ترویج استفاده از لباس های تولید داخل و متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی بسیار مهم و اساسی است.
در ادامه این جلسه شاور امور بانوان صدا و سیمای مرکز زنجان نیز با اشاره به اینکه رسانه های بیگانه اصلی ترین رقبای فرهنگ اسلامی هستند، گفت: در راستای ترویج مد و لباس ایرانی و اسلامی در بین جوانان و نوجوانان باید به قدری محکم عمل کنیم که دیگر رسانه های بیگانه نتوانند در این عرصه خود نمایی کنند.
امیرخانی، فروشندگان را اصلی ترین دروازه مد و لباس عنوان کرد و افزود: اگر می خواهیم مد و لباس ایرانی اسلامی در جامعه ترویج شود نباید هر نوع لباسی را برای فروش عرضه شود.
پایان پیام/
نظر شما