به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سالار مرادی، رئیس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی، شب گذشته ( 11 بهمن) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان، نقش و وظایف رسانه در تحولات عصر ارتباطات و مباحث هویتی و فرهنگی را حائز اهمیت خواند و گفت: رسانه ظرفیت مناسبی برای آغاز حرکت نمایندگان مجلس نیز به شمار می آید.
وی تصریح کرد: نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی به دنبال شعار دادن و اقدامات مقطعی نیستند بلکه درصدد فرهنگ سازی و تداوم این مهم اند.
وی از آغاز فعالیت رسانه ای خود در استان خبر داد و اظهارداشت:" در آینده ای نزدیک اقدام به انتشار نشریه ای به منظور اطلاع رسانی اقدامات و عملکرد و برنامه های حوزه انتخابی ام می کنم.
رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه راه اندازی شبکه اجتماعی نخبه گان که به عنوان یکی از برنامه های مجمع نمایندگان استان مطرح شده بود چه میزان پیشرفت داشته است، بیان داشت: راه اندازی شبکه اجتماعی نخبه گان نیاز به بسترسازی و کادرسازی دارد.
مرادی، هدف از راه اندازی این شبکه را آموزش سیاسی مردم و تاثیرگذاری برقدرت از طریق نماینده گان مجلس ذکر کرد و ادامه داد: امسال را به مطالعه و بسترسازی مناسب برای راه اندازی این شبکه اختصاص داده ایم.
وی با بیان اینکه شبکه اجتماعی نخبه گان قادر به جبران بخشی از ضعف های نهادهای مدنی غیردولتی در استان است، اظهارداشت: این شبکه بدنه غیرسیاسی یک حزب است که در این شبکه، ارتباطاتی صنفی و جغرافیایی به منظور پیگیری مطالبات مردم تعریف شده است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی مرحله اول تاسیس شبکه اجتماعی را شروع به کار شورای سیاست گذاری خواند و گفت: این شورا در شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران شروع به کار کرده است.
مرادی خاطرنشان کرد: متاسفانه بخشی از نخبه گان استان یا چندان رغبتی برای انجام فعالیت های اجتماعی ندارند یا شرایط مناسب برای مشارکت آنها در این حوزه فراهم نشده است.
وی اذعان کرد: راه اندازی این شبکه فرصت مناسبی برای حضور نخبه گان برای برنامه ریزی اصولی جهت توسعه و پیشرفت استان است که تا ماه آینده عضوگیری اولیه از نخبه گان استان را از طریق سایت شروع می شود.
80درصد مطالبات مردم از نمایندگان در رابطه با مسائل اقتصادی است
رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان تصریح کرد: از آنجا که بخش عظیمی از بودجه دولت از فروش نفت تامین می شود، تحریم بر فروش نفت و فضای روانی موجود در کشور تاثیر گذاشته است.
مرادی ادامه داد: باید با رویکرد افتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، از این فضای ایجاد شده توسط تحریم فاصله بگیریم.
وی اختلاف مجلس و دولت را غیرقابل انکار خواند و بیان داشت: هم اکنون دولت و مجلس تصمیم به کم کردن این اختلافات گرفته اند چراکه عدم هماهنگی میان این دو قوه ریزش سرمایه اجتماعی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم نمایندگان با مردم و آگاهی از وضعیت معیشتی آنها، اظهار داشت: "80 درصد مطالبات و مراجعات مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران به دفترم در این شهرستان ها و هم چنین در تهران در رابطه با مسائل اقتصادی است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت: شاید اجرای مرحله دوم این طرح موجب افزایش درآمد دهک های پایین جامعه شود ولی افزایش نقدینگی و تورم واقعی و روانی را نیز به همراه خواهد داشت.
مرادی خاطرنشان کرد: در جلساتی که کمیسیون اقتصادی و نمایندگان مجلس با دولت داشته اند مقرر شده که فاز دوم هدفمندی یارانه ها به صورت تعدیل شده اجرا شود.
توسعه راه های ارتباطی اولویت اول نمایندگان مردم کردستان در مجلس
به گفته وی، اولویت اول نمایندگان کردستان در مجلس مربوط به توسعه راه های ارتباطی هم چون راه آهن و فرودگاه در استان است.
وی اظهارداشت: توسعه حوزه صنعت، معدن و تجارت استان، حوزه بهداشت و درمان و ترمیم و توسعه دانشگاه ها از دیگر اولویت های نمایندگان استان است.
رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان اضافه کرد: حوزه بهداشت و درمان استان دارای مشکلات زیادی است که نیاز به تغییر و اصلاح در این حوزه به وضوح قابل مشاهده است.
پایان پیام/
نظر شما