ارز سال 91 دانشجویان بورسیه واریز شد

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: ارز دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور هفته گذشته واریز شد که این میزان ارز واریزشده مقداری بود که تا پایان امسال باید به حساب آنها واریز می‌شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمود ملاباشی، در جمع خبرنگاران گفت: با اینکه امکانات محدودی در اختیار ماست برنامه ما این است که بتوانیم تا قبل از پایان سال ارز مورد نیاز شش‌ماهه اول سال 92 را به حساب دانشجویان واریز کنیم و اگر امکانات اجازه دهد این ارز‌ها در فاصله سه‌ماهه واریز خواهند شد.

 

وی درباره دانشجویان ایرانی‌ که در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: آیین‌نامه ارزشیابی و اعتبار دانشگاه‌ها مورد تجدیدنظر اساتید قرار گرفت و به تأیید رسید و از ابتدای می 2013 کسانی که می‌خواهند بورسیه خارج از کشور شوند به اعتبار دانشگاه‌ها توجه بیشتری کرده و با توجه به سایت وزارت و سازمان امور دانشجویان برای انتخاب دانشگاه خود اقدام کنند.

 

وی افزود: پیش از این اعتبارسنجی دانشگاه‌ها با توجه به اعتبار علمی کشورها بود اما الان مرز بین کشورها کنار رفته و مقایسه بر مبنای علم دنیا صورت می‌گیرد و با توجه به جایگاه دانشگاه مقصد در بین دانشگاه‌های دنیا بورسیه تعلق می‌گیرد.

 

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: دانشگاه‌های موجود به 4 دسته خیلی خوب، خوب، متوسط و ضعیف تقسیم‌بندی شده‌اند که شرایط ورود و خروج مطابق شاخص‌های جمهوری اسلامی که بومی‌سازی شده است در این آیین‌نامه توضیح داده شده است.

 

وی درباره ارز دانشجویان غیربورسیه گفت: دادن گواهی ارز به دانشجویان غیربورسیه نیز ادامه دارد و این دانشجویان ارز مورد نیاز خود را با نرخ مبادله‌ای دریافت خواهند کرد و زیرساخت‌ها به گونه‌ای تنظیم شده که خانواده‌ها با کمترین مراجعه به سازمان بتوانند نیاز خود را از طریق سایت مرتفع کنند.

 

وی افزود: ثبت‌نام برای بورسیه دانشجویان خارج از کشور از 30 دی ماه آغاز شد و نهم بهمن به پایان رسید تا دانشجویان بتوانند برای سپتامبر آینده به دانشگاه‌ها برسند.

 

ملاباشی درباره فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان مقطع دکتری گفت: فرصت‌های سال گذشته برای 1600 نفر دانشجوی مقطع دکتری فراهم شد تا به مدت شش ماه در خارج از کشور به مطالعه بپردازند اما امسال نتوانستیم بیش از 300 نفر را اعزام کنیم اما امتیاز اعزام را گرفته‌ایم و منتظر تخصیص بودجه‌اش هستیم.

 

وی درباره سند راهبردی رفاه دانشجویی گفت: دانشگاه‌ها باید سند راهبردی برای رفاه دانشجویی در شاخه‌های مختلف را تهیه کرده و ارایه کنند زیرا هر کدام از دانشگاه‌ها شرایط متفاوتی داشته و با درجه یکسان نیستند و رفاهیات دانشجویی باید با توجه به سند تهیه‌شده ارایه شود.

 

ملاباشی درباره زیرساخت‌های الکترونیکی سازمان گفت: این ساختارها در حال توسعه‌اند و سایت مهمان و نقل و انتقال الکترونیکی فعال است.

 

وی درباره پذیرش دانشجویان ایرانی خارح از کشور گفت: با تبدیل نرخ ارز بسیاری از دانشجویان متقاضی بازگشت به کشور هستند و از لحاظ کلی شورای انتقال خارج به داخل فعال شده و در سطوح کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال انجام است که برای انتقال دانشجویان دکتری باید توافق با دانشگاه‌ها انجام شود.

 

ملاباشی درباره دانشجویان برتر امسال گفت: امسال 70 دانشجوی برتر از وزارت علوم و 30 دانشجوی برتر از وزارت بهداشت معرفی می‌شوند که از امتیازات خاص تحصیلات مانند استعدادهای درخشان برخوردار می‌شوند و در دریافت رفاهیات دانشگاه‌ها این گروه در ردیف مقدم هستند و برای برخی از آنها شاخص‌های پژوهشی ارایه شده است.

پایان پیام/
 

کد خبر 222195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha