فاطمه آلیا، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح مباحثی در جامعه مبنی بر انتخابات آزاد به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: در نظام سیاسی ما و در جمهوری اسلامی ایران در طول این 33 سال ادبیات سیاسی مشخصی نیز حاکم است که یکی از ملاک های ما این است که از ادبیات سیاسی در چارچوب تقوای سیاسی و اخلاق سیاسی استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: معیار دیگر این است که از آن ادبیات سیاسی که دشمنان انقلاب اسلامی استفاده می کنند ما استفاده نکنیم و ملاک دیگر نیز این است که اگر ما از یک ادبیات سیاسی ولو ناآگاهانه استفاده کردیم و بعد دیدیم مورد استقبال و بهره برداری دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفت باید روبه کارگیری آن ادبیات و آن واژه ها تجدیدنظر کنیم.
آلیا یادآور شد: اخیراً دیدیم برخی خواص و مشخصاً آقای هاشمی رفسنجانی از ادبیاتی استفاده کردند که ما فرض را بر این می گذاریم که بار اولی که وی از این ادبیات استفاده کرد عنایت کافی به ان قضیه نداشتند در حالیکه ما این فرض را قبول نداریم زیرا ما آقای هاشمی را یک رجل سیاسی زیرک می دانیم و نمی توانیم فرض را بر این بگذاریم که وی بی توجه به چنین ادبیاتی را به کار برده است.
وی ادامه داد: اگر قبول کنیم که وی توجه نکرده است بعد از اینکه دشمنان انقلاب اسلامی از این ادبیات استقبال کردند و جزء تیترهای یک رسانه ها آنها شد آقای هاشمی باید از این گونه صحبت کردن تجدیدنظر می کرد.
نماینده تهران در خانه ملت گفت: این صحبت ها در فتنه سال 88 در مورد نامزدهای شکست خورده ریاست جمهوری نیز بیان شود و اگر وی متوجه شد که این ثبت ها ابزار و متمسکی برای دست بیگانگان شد که کینه توزی های خودشان را نشان دهند و به انقلاب ضربه بزنند چرا تکرار کردید؟
وی خطاب به هاشمی رفسنجانی خاطرنشان کرد: ما فرض می کنیم که بار اول و دوم شما نمی دانستید اما چرا سایتی که منصوب به شما است بیش از 600،700 کلمه در انتخابات آزاد را به کار برده است.
آلیا تصریح کرد: با کمال تعجب ملاقاتهای آقای هاشمی با گروههای مختلف این روزها زیاد شده است و این واژه نیز به شدت در این ملاقاتها تکرار می شود.
وی تاکید کرد: انتظار همگان این است که آقای هاشمی رفسنجانی در این ادبیات سیاسی که به کار می برد با توجه به اینکه خودش را با رهبری می داند تجدیدنظر کند.
پایان پیام/
نظر شما