ارسال 110 مقاله به همایش علمی تربیتی «بانو طاهایی»

دبیر همایش علمی تربیتی "بانوی با فضیلت، استاد طاهایی" گفت: صد و 10 مقاله به همایش علمی تربیتی بانو طاهایی ارسال شده است.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، منوره شایسته خوی، مدیر مدرسه علمیه نرجش مشهد و دبیر همایش علمی تربیتی "بانوی با فضیلت، استاد طاهایی" صبح امروز(9بهمن) در آستانه سومین سالگرد ارتحال بانو طاهایی در نشست خبری با بیان اینکه یادواره بانو طاهایی بهانه ای است برای معرفی مهد علم و دانش دینی در عصر حاضر، اظهار داشت: صد و 10 مقاله با موضوعات اهمیت و ضرورت تعلیم و تربیت دین، بسترها و لوازم تعلیم و تریت دینی، روش ها و راهکارهای مناسب برای انتقال مفاهیم و ارزش ها، استاد طاهایی و تعلیم و تربیت و آسیب شناسی و چالش های تعلیم و تربیت در مقاطع مختلف به دبیرخانه همایش علمی تربیتی بانو طاهایی ارسال شده است.


وی افزود: فعالیت فرهنگی 50سال بانو طاهایی این امر را به اثبات رسانده است که با وجود تهاجم فرهنگی دشمنان اقتدای به ائمه اطهار(ع) مهمترین عامل تحقق اهداف دینی است.


شایسته خوی با بیان اینکه همایش علمی تربیتی بانو طاهایی (14بهمن) با سخنرانی آیت الله علم الهدی، امام جمعه مشهد و مسئولان استانی و کشوری و طلاب فارغ التحصیل خارجی در مکتب نرجس مشهد برگزار می شود، تصریح کرد: ایجاد بینش تخصصی نسبت به شعائر مذهبی، بسترسازی به منظور جذب، سازمان دهی، پویاسازی و ایجاد انگیزه در طلاب، دانشجویان و نسل جوان در حوزه معارف اسلامی دینی با تاسی از الگوهای موفق مهمترین اهداف این همایش است.


مدیر مدرسه علمیه نرجش مشهد با بیان اینکه رونمایی از هشت جلد کتاب که 2جلد از این کتاب ها مربوط به مجموعه مدارس مشکات، کتاب شجره طوبی از موسوی نژاد و چهار کتاب از پژوهشکده مکتب نرجس است، اظهار داشت: ارائه سه مقاله برتر پژوهشی، رونمایی از سایت شمیم، رونمایی از چندین نرم افزار و بیان خاطرات از استاد طاهایی از جمله برنامه‎های همایش علمی تربیتی "بانوی با فضیلت، استاد طاهایی" است.


دبیر همایش علمی تربیتی "بانوی با فضیلت، استاد طاهایی" با اشاره به اینکه در حال حاضر 900 طلبه غیر ایرانی تحت تربیت استاد طاهایی و موسسه نرجس(س) هستند، گفت: از تعداد مذکور790 نفر فارغ التحصیل وهر کدام در کشور خودشان به عنوان مبلغان دینی مشغول به فعالیت هستند.


وی با بیان اینکه هم اکنون طلبه هایی از کشور آمریکا، آفریقا، کانادا، عراق، افغانستان، پاکستان و استرالیا در مدارس علمیه مشهد در حال تحصیل هستند، تصریح کرد: در حال حاضر شعب مکتب نرجس در کشورهای سنگاپور، مالزی، چین، افغانستان و پاکستان فعال است.


شایسته خوی برگزاری کرسی های نظریه پردازی با موضوعات مختلف، برگزاری جلسات سیر مطالعاتی شهید مطهری، تشکیل دوره های آموزشی زبان های عربی، انگلیسی و فرانسوی، برگزاری دوره های آموزشی کامپیوتر، برپایی نمایشگاههای متعدد با موضوعات مختلف و تدوین 2 فصلنامه با عنوان "میراث طاهایی" توسط پژوهشکده مکتب نرجس را از دیگر برنامه های مکتب نرجس دانست.


پایان پیام/ 

 

کد خبر 222085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha