به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمود شیخ زین الدین، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت مذکور نخستین بار در کشور موفق به بومی سازی فلزیاب هوشمند شده است.
وی افزود: این دستگاه قابلیت تشخیص انواع فلزات مانند آهن، چدن و فولاد، سنگ آهن و حتی کنستانتره آهن را داراست.
وی ادامه داد: از ویژگی های مهم این محصول می توان به عدم تاثیر عیار سنگ آهن(70 درصد و بالاتر) بر عملکرد دستگاه، خطای بسیار کم و سرعت تشخیص بسیار بالا اشاره کرد.
شیخ زین الدین با بیان اینکه این دستگاه از دو بخش سنسور و تابلوی کنترلر الکترونیکی تشکیل شده است، اظهار کرد: سنسور دستگاه زیر نوار نقاله که سنگ آهن یا کنستانتره آهن از آن عبور می کند نصب می شود و با ایجاد یک میدان الکترومغناطیس گردابی و دریافت بازگشت آن، تصویری مغناطیسی از بار در حال عبور روی نوار ایجاد می شود.
وی از قابلیت تنظیم حساسیت برای تشخیص جرم و حجم مشخصی از فلز، قابلیت اتصال به رایانه و تنظیم عملکرد دستگاه برای شرایط خاص، تشخیص بست های فلزی از سایر فلزات که جهت ترمیم نوار نقاله استفاده می شود و قابلیت تغییر ابعاد سنسور با توجه به عرض نوار نقاله به عنوان ویژگی های دیگر این فلزیاب نام برد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، وی با بیان اینکه یکی از عمده ترین مشکلات دستگاه های سنگ شکن، ورود انواع قطعات آهنی به آن است که سبب خراب شدن دستگاه می شود، گفت: در بیشتر دستگاه های سنگ شکن عادی از آهنربا برای جذب این قطعات آهنی استفاده می شود.
وی افزود: در دستگاه های سنگ شکن، برای سنگ های معدنی و سنگ آهن، آهنربا قابل استفاده نیست، زیرا تمام سنگ ها را به خود جذب کرده و از جداسازی مناسب قطعات آهنی جلوگیری می کند.
پایان پیام/
نظر شما