به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، همایون اسعدیان کارگردان فیلم طلا و مس، در نشست تخصصی با موضوع فیلم طلا ومس که شب گذشته(2 اسفند) در سالن شماره دو سینما وتوس با حضور جمع کثیری از هنرمندان و علاقه مندان به مباحث فیلم سازی برگزار شد، اظهارداشت: متاسفانه سینمای ما امروز از موضوع اصلی خارج شده و نمای بیرون آن مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جذابیت یک فیلم در کشمکش ها و تردیدهایی است که شخصیت اصلی فیلم با هر مقام و لباسی با آن مواجه می شود، افزود: اگر در صحنه ای نشان دهیم که قاضی در گرفتن رشوه دچار تردید شده است، توانسته ایم مفهوم اصلی زندگی واقعی در جامعه را به مخاطب نشان دهیم.
اسعدیان، تصریح کرد: نباید هنر را مقصر در رخ دادن هرگونه چالشی که در جامعه رخ می دهد، بدانیم بلکه خودمان به سمت و سویی که در آثارمان مدعی آن هستیم، برویم.
این کارگردان برجسته کشور، به تبیین اشتباهات ناشی از خطای یک پزشک و فیلمساز در سطح جامعه پرداخت و بیان داشت: اگر پزشکی دچار خطا شود اثر ناشی از خطای او زیر خروارها خاک دفن می شود، درحالی که اثر یک فیلمساز هر موقع که اکران شود ماندگارتر از قبل می شود.
وی افزود: آثاری که دچارشعار زدگی می شوند قابل نقد نیستند بلکه فقط هیجانات را تحت تاثیر قرار می دهد.
کارگردان طلا ومس، در پایان به برخی درگیری های بعد از جشنواره فیلم فجر اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه مابعد از برگزاری جشنواره شاهد اختلافات صریح داوران بودیم، که این اختلاف هویت اصلی جشنواره را زیر سوال می برد.
پایان پیام/
نظر شما