اسماعیل اکبری، قائم مقام رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: مقوله پیشگیری از وقوع جرم نیازمند زیرساخت های فرهنگی است که باید دستگاه های اجرای نقش خود در این باره به خوبی ایفا کنند.
وی با بیان اینکه مقوله پیشگیری از وقوع جرم سبب کاهش آمار جرم و جنایت می شود، افزود: آشنایی با مقوله پیشگیری از جرم باید از سنین کودکی اتفاق بیفتد تا این موضوع در ذهن ها ماندگار شود.
قائم مقام رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پیدایش جرم و جنایت در جامعه یک سری علت های وجود دارد که مقوله پیشگیری از وقوع جرم به آنالیز کردن آن می پردازد.
اکبری تصریح کرد: تاکنون اقدامات موثری در راستای پیشگیری از وقوع جرم انجام و با اکثر ادارات و نهادهای فرهنگی استان جلسات مختلفی برگزار شده که در این راستا باید زیرساخت ها نسبت به گذشته بیش از پیش تقویت شود.
وی به ایجاد پلیس محله ای در هر استان اشاره کرد و گفت: اگر پلیس محله با حضور خود مردم در هر محله تشکیل شود آمار جرائم به ویژه سرقتها کاهش چشمگیری خواهد یافت.
قائم مقام رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پلیس محله به افرادی اطلاق می گردد که برابر ضوابط و مقررات تعیین شده پذیرش و پس از طی دوره های آموزشی بر اساس قرارداد منعقده با شرکت های خدماتی حفاظتی و مراقبتی از اماکن و اموال کارفرما در زمان معین و مکان مشخص مراقبت و در قبال آن برابر قانون کار حق الزحمه دریافت می دارد و از کلیه حقوق فردی کارگری برخوردار است.
پایان پیام/
نظر شما