به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی پنجمین جشنواره بینالمللی تجسمی فجر بهزاد غریبپور درباره آثار رسیده به بخش تصویرسازی این دوره از جشنواره گفت: در وهله اول بگویم قصد ما از همان ابتدا این بود که آثار خوبی در جشنواره باشد و در نهایت نیز آثار قابل قبولی به جشنواره رسید که توانستیم از میان آنها دست به انتخاب بزنیم. اما در هر صورت حرفهایها کمتر از جشنواره استقبال کردند و حضور جوانها بیشتر بود که شاید این امر طبیعی است، زیرا افراد حرفهای کمتر خود را در جریان شرایط رقابتی قرار میدهند.
وی ادامه داد: اما مهمترین نکته در داوری آثار این بود که جوانان تصویرساز راه جدیدی در تصویرگری پیش گرفتهاند که این مساله نشان از حضور نسلی تازه در عرصه تصویرسازی است.
این هنرمند با اشاره به موضوعی برگزار شدن جشنواره امسال گفت: موضوعی برگزار شدن دست هنرمند را می بندد و نظر من این است که هر سال کنار یک موضوع، بخش آزاد را نیز داشته باشیم. اما به هر حال هدف جشنوارهای چون فجر را در آن بخش موضوعی باید دنبال کرد.
وی درباره معیار داوری آثار نیز گفت: بی شک معیار اول ما همخوانی تصویرسازی با موضوع بود و بعد تکنیک اجرا و شیوه پرداخت. همان طور که گفتم جشنواره امسال در موضوعاتش به هدف خود رسیده است.
غریب پور درباره فضای رشد تصویرگری کشور نیز گفت: نمیتوانم بگویم تصویرگری ما رو به رشد است و نه می توانم بگویم دچار عقب گرد هستیم، بلکه به گمانم در حال در جا زدنیم و نیاز به یک تحول یا جریان جدید در این عرصه داریم. شاید موضوعات تازه بتواند به این امر کمک کند و تصویرگران را به سمت فضای جدید سوق دهد تا از تکرار دور شوند. در این میان نیز مسوولان و تصویرگران هم باید کمک کنند تا تغییر در حال و هوای تصویرسازی کشور ایجاد شود.
بخش تصویرسازی پنجمین جشنواره تجسمی فجر با موضوع داستانهای انقلاب برگزار میشود و این بخش از جشنواره رویکردی به بخش تصویرسازی علمی و آموزشی دارد.
پنجمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، سفال و سرامیک، مجسمهسازی، پوستر، عکاسی و کاریکاتور و بخش مقالات علمی از 14 بهمن تا 12 اسفندماه سال جاری به دبیرکلی سیدعباس میرهاشمی از سوی مرکز هنرهای تجسمی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر در تهران و استانها برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما