افتتاح کتابخانه وقرائتخانه مسجد الصادق ولیعصر تبریز به نام پیامبر اعظم

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم مسجد الصادق کوی ولیعصر (عج) تبریز، در راستای ارائه پاسخی عملی به هتک حرمت دشمنان به نبی مکرم اسلام از نام گذاری این کانون و کتابخانه به نام آن بزرگوار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، در آستانه میلاد مبارک حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، (17 ربیع الاول) پوستری که خط به خط آن مزین به نام آن بزرگوار شده است، چشم و دل را به سوی خود می کشد در میان کلمات سطر به سطرش نام زیبای پیامبر خاتم چون نگینی با رنگ سبز به چشم نوازی می پردازد، بر بالای آن سبزی گنبد مسجد النبی متجلی است و بر پائین آن نیز نام مبارک نبی مکرم اسلام.


پوستر را که تا انتها می خوانی نام مسجد الصادق کوی ولیعصر (ع) تبریز به چشم می خورد که بر طبق آن در زاد روز مبارک پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق(ع) اقدام به برگزاری مراسم خواهد کرد.


مسجد الصادق چند ماهی است که به عنوان کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم (ص) ایجاد شده و به گونه ای هدفدار نام مبارک پیامبر بر مجوز آن نقش بسته است.


پای صحبت جواد علیپور، مدیر مسول کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم (ص) مسجد الصادق کوی ولیعصر (عج) که می نشینیم اولین سوال در خصوص نام کانون است که به نام پیامبر اکرم (ص) مزین شده است.


علیپور در خصوص تزئین کانون به نام ایشان می گوید: در پاسخ به هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) به واسطه ساخت و انتشار فیلم و عکس موهن توسط ایادی صهیونیسم بین الملل، کانون فرهنگی هنری مسجد الصادق را پیامبر اعظم برگزیدیم تا پاسخی عملی به این اهانت های بی بها باشد.


آری نام کانون بهانه ای شده است تا به بهای حرمت و عظمت پیامبر اکرم تاکید شود و مقام والا مرتبه ایشان مورد تجلیل قرار بگیرد.


چه زیباست که اولین فعالیت فرهنگی، مذهبی و هنری کانون فرهنگی هنری مسجد الصادق، بزرگداشت مراسم میلاد پیامبر و امام صادق می باشد و همه عزم خود را در راستای برگزاری هر چه باشکوه تر این مراسم جزم کنند.


مدیر مسئول کانون در ادامه با ابراز گلایه از عدم همکاری دستگاه ها و متولیان فرهنگی و مذهبی شهر حتی در حد چاپ پوسترهای این مراسم ادامه داد: با تمام مراجعاتی که به نهاد های متولی و مسئول انجام شد کوچکترین حمایت مادی و معنوی از طرف این دستگاه ها برای برگزاری این مراسم انجام نشد.


در کنار بزرگداشت میلاد مسعود این دو بزرگوار، افتتاح کتابخانه و قرائتخانه عمومی با عنوان پیامبر اعظم (ص)، افتتاح موسسه خیریه نبی اکرم (در صورت اتمام مراحل اخذ مجوز) ویژه حمایت از دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت، بهره برداری از شبکه اذان گوی بلال با هدف ترویج بانگ اذان در میادین و خیابان ها ی کوی ولیعصر (عج) تبریز و بهره برداری از شبکه جامع اطلاع رسانی و وب سایت مسجد الصادق (ع) از دیگر برنامه هایی است که توسط کانون فرهنگی هنری پیامبر اعظم در مسجد الصادق انجام خواهد شد.


مدیر مسئول کانون در خصوص موسسه خیریه نبی اکرم می گوید: این موسسه در حال اخذ مجوز است و چون قبلا کارهای زیادی در خصوص اهدای جهیزیه و سرپرستی خانواده ها و اقداماتی از این قبیل از طرف موسسات خیریه انجام شده است در بحث کودکان و دانش آموزان بی بضاعت که استعداد فراگیری و آموزش علم را دارند اما توان پرداخت شهریه مدارس و خرید لوازم تحریر و کتاب و لباس مدرسه را ندارند خلائی ایجاد می شد.


وی ادامه داد: مسجد الصادق در کنار دیگر فعالیت های فرهنگی هنری، به ایجاد موسسه خیریه جهت کمک به این دانش آموزان اقدام کرده است که مسئولان کانون مراحل اخذ مجوز را می گذرانند و در صورت اخذ مجور در سالروز میلاد حضرت محمد (ص) مزین به نام مبارک ایشان افتتاح خواهد شد.


وی همچنین در خصوص بهره برداری از شبکه اذان گوی بلال با هدف ترویج بانگ اذان در میادین و خیابان ها ی کوی ولیعصر (عج) تبریز خاطرنشان کرد: این شبکه با هزینه ای بالغ بر 200 میلیون ریال به صورتی طرح ریزی شده که در اوقات شرعی به وقت تبریز در 24 میدان و خیابان کوی ولیعصر تبریز اذان با صوت موذنین برتر جهان اسلام پخش خواهد شد.


به راستی که چه زیباست که ندای ملکوتی اذان و بانگ بشتاب به سوی نماز در هر گوشه و کنار شهر بر آسمان بلند شود و نماز اول وقت را گوشزد نماید. شنیدن صدای اذان با بانگ روحبخش موذنین برتر جهان اسلام انگیزشی برای شتافتن به سوی نماز خواهد شد آن هم در منطقه ای که به دلیل نوساز بودن آن تعداد مساجد و مکان های فرهنگی نسبت به محلات سنتی و قدیمی کمتر است.


کتابخانه و قرائتخانه مسجد الصادق تبریز در مراحل اولیه شکل گیری خود دست به سوی افراد که خود را متولی فرهنگ و هنر می خوانند دراز کرد، ولی آنچه که نصیب این مکان تازه تاسیس شد نامه های بیکرانی بود که بدون پاسخ ماند و اما مشارکت های مردمی تاکنون توانسته بخش عمده و قابل توجهی از هزینه های این مجموعه را رفع کند و حال نیز برای تجهیزش به منابع آموزشی و علمی و همچنین کتاب های عمومی برای مطالعه جوانان و نوجوانان و اقشار مختلاف مردم پذیرای هدایای اهدا کنندگان کتاب می باشد تا بتواند ه لحظه بروزتر و غنی از پیش در راستای فرهنگ سازی و تبیین فرهنگ مطالعه و آموزش قدم بردارد.


به گفته مدیر مسئول کانون پیامبر اعظم، در مراحل اولیه که هنوز کتابخانه آن افتتاح شده حدود 2هزار جلد کتاب را در خود داراست که بخشی از آن از قبل در مسجد وجود داشته و بخشی نیز اهدایی دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان می باشد.


با وجود نیاز منطقه، ساختار جوان، عدم وجود مراکز فرهنگی، کتابخانه ای در محدود این کانون و کتابخانه و امکانات و تجهیزات بروز آن چنین به نظر می رشد که استقبال درخور و شایسته ای فعالیت این مجموعه در کوی ولیعصر تبریز انجام گیرد.


مشخصه دیگری که موجب استقبال جوانان از این کانون خواهد شد، ایجاد کافی نت در بخشی از کانون و کتابخانه پیامبر اعظم است که مجهز به 10 سیستم رایانه می باشد و محل امنی برای انجام پروژه های علمی دانشجویان، دانش آموزان و اعضای کانون و کتابخانه خواهدبود.


علیپور در پایان با بیان اینکه برای ایجاد همه این امکانات و انجام این برنامه ها بیش از 700 میلیون ریال هزینه شده است، یادآور شد: همزمان با 17 ربیع الاوال (10 بهمن ماه) مصادف با سالروز میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبدالله و امام جعفر صادق (ع) طرح های فرهنگی هنری فوق در مسجد الصادق تبریز به بهره برداری می رسد.


پایان پیام/

 

کد خبر 220987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha