به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان مبانی وحدت در کشور گفت: مبانی اعتقادی و باورهای دینی مردم سبب وحدت در جامعه شده و با توجه به توصیه های قرآن کریم و پیامبر اکرم (ص)، مسلمانان با یکدیگر متحد گشته و از هر گونه اختلاف پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه اتحاد سبب پیشرفت و اختلاف باعث عقب ماندگی می شود، افزود: منافع ملی کشور را می توان دومین مورد وحدت برشمرد، چون در بحث منافع ملی از هیچ کسی مثل کشتی سوارانی که می خواهند کشتی خود را سوراخ کنند، اختلاف پذیرفته نیست و منافع ملی سبب اتحاد در کشور می شود.
حجت الاسلام ولی نژاد با اشاره به مبنای سوم وحدت خاطرنشان کرد: وجود دشمن مشترک در مذاهب اقتضاء می کند برای مبارزه و مقابله با آن متخد شوند و از آنجایی که جهان اسلام نیازمند صلح و آرامش هست، آرامش بشریت هم عاملی برای وحدت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه، گلستان از حیث قومیت ماکت کشوری است، با اشاره به ضرورت وحدت در استان گفت: با حضور قومیت ها و مذاهب مختلف گلستان نماد کوچکی از ایران است که در کمال وحدت و همدلی بدون اختلافی زندگی برادرانه ای دارند و امروز وحدت سرمایه ارزشمندی است، که نباید با مداخله و شیطنت برخی این سرمایه بزرگ را از دست بدهیم.
وی به عوامل ایجاد وحدت در گلستان اشاره کرد و گفت: هوشیاری، دقت نظر و مسلمان بودن مردم شیعه و سنی گلستان سبب شده ارزش والای وحدت و معایب اختلاف را درک نماینده و با اتحاد در کنار یکدیگر زندگی کنند.
حجت الاسلام ولی نژاد خاطرنشان کرد: همه کسانی که اهل استان یا مهاجرین به این هستند با اتحاد و تلاش مضاعف به دور از بحث قومیتی و مذهبی به عنوان سربازان این نظام برای پیشرفت و توسعه استان گام برداشته و ماموریت و رسالت خود را انجام می دهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان یادآور شد: مردم گلستان با توجه به تفکر و اندیشه امام (ره) و رهبری با صلح، سازش و برادری در کنار یکدیگر زندگی کرده و در جهت سربلندی کشور از یک فرمان آن هم فرمان رهبر و سکاندار انقلاب اطلاعت کرده و عزت و سربلندی کشور در گرو فرمانبری از فرمان رهبر انقلاب می دانند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان ، وی به نگاه کلی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در حوزه وحدت اشاره کرد و گفت: سیاست کلان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، وحدت و همدلی جهان اسلام بوده و بر این دیدگاه که شیعه و سنی شود یا سنی، شیعه شود معتقد نبودند بلکه دیگاهشان بر این است که شیعیان به فقه و باور خود و اهل تسنن نیز به فقه و باور خود عمل کند زیرا پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) می فرمایند : مسلمانان با هم برادرند و هیچکس بر دیگری برتری ندارد جز به تقوی.
حجت الاسلام ولی نژاد، مشترکات مذهب شیعه و سنی را عامل دیگر وحدت برشمرد و اذعان داشت: مشترکاتی مانند مکتب، خدا، قبله، قرآن، پیامبر (ص) و محبت به خاندان اهل بیت (ع) و خیلی از چیزهای دیگری که ما در اختیار داریم، در این دو مذهب مشترک است.
پایان پیام/
نظر شما