حوزه‌های علمیه به تدوین پایان نامه‌ با موضوع امام راحل توجه کنند

مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) در قم بااشاره به تدوین پایان نامه‌های مربوط به امام خمینی (ره) گفت: تاکنون بیش از 800 پایان نامه در دفتر قم وجود دارد که تنها پنج درصد آنها متعلق به فارالتحصیلان حوزوی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام سید حبیب الله موسوی، مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) امروز (5 دی) در همایش تحریر الوسیله شروح و تعلیقات که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، گفت: شلوغ ترین درس در حوزه های علمیه درس حضرت امام(ره) بود و همه هستی نظام و حوزه از ایشان است.
 

وی افزود: البته در برخی مسایل انتظاراتی از حوزه و روحانیت راجع به ایشان است که برآورده نشده و باید حوزه در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشد.
 

مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) در قم با اشاره به تدوین پایان نامه‌های مربوط به حضرت امام خمینی (ره) گفت: تاکنون بیش از 800 پایان نامه در دفتر قم وجود دارد که تنها پنج درصد آنها متعلق به فارالتحصیلان حوزوی است.
 

حجت‌الاسلام موسوی تاکید کرد: باید بزرگان حوزه تدبیری بیندیشند تا از زوایای علمی و فقاهتی امام بهره بیشتری ببرند.
 

وی با اشاره به بنیان‌های کاذب موجود در جامعه اذعان داشت: در مقابل این بنیان‌ها کتاب‌های عرفانی امام راحل است که برگرفته از قرآن و روایات معصومین (ع) نوشته شده و می‌تواند کارگشا باشد.
 

مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) در قم تاکید کرد: این موسسه آمادگی دارد تا آثار بزرگان حوزه را در برگرفته و از نظرات آنها استفاده کند.
 

حجت الاسلام موسوی در خصوص تحریرالوسیله گفت: 162 جلد شروح تعلیقات و مستندات تاکنون در خصوص تحریرالوسیله نوشته شده و تعداد زیادی از آنها نیز هنوز به چاپ نرسیده است.
 

وی تاکید کرد: ترویج تحریرالوسیله ظرفیت فراوانی است و در میان کتاب های امام تحریرالوسیله نسبت به همه کتاب های فقهی و فتوایی ایشان از اهمیت بالای برخوردار است.
 

مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره) در قم گفت: تحریرالوسیله با توجه به جامعیت و دارا بودن نوآوری های ارزشمند و برخورداری از مسایل مستحدثه یکی از کتاب های مهم و ماندگار فقه شیعه به شمار می رود و به همین دلیل بیش از صد جلد شرح و تعلیقه بر آن توسط مراجع، علما و مدرسین نوشته شده است.
 

وی با بیان اینکه تحریر الوسیله کتاب فقهی، فتوایی و علمی حضرت امام خمینی (ره) است گفت: ایشان این کتاب را به عنوان حاشیه و یا تکمیل بر کتاب وسیله النجات مرجع و عالم بزرگوار شیعه مرحوم حاج سید ابوالحسن اصفهانی به رشته تحریر در آورده اند.
 

حجت‌الاسلام موسوی اذعان داشت: تحریرالوسیله به عنوان یک کتاب فتوایی دارای نوآوری‌هایی در زمینه فقه و دستورات شرعی و سبک خاص و جامعیت منحصر به فردی است که در رابطه با مسایل قضایی به ویژه پس از انقلاب در نبود قوانین مناسب در محاکم حرف اول را زده و مشکلات عدیده ای را بر طرف کرده است.


پایان پیام/

کد خبر 220673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha