به گزارش خبرگزاری شبستان ،در این مراسم رسول اولیا زاده، دبیر جشنواره و مدیر خانه عکاسان ایران گفت: طرح اولیه جشنواره "ما می توانیم" شش سال پیش در ذهن من به وجود آمد که یک جور عکاسی خاص است که باید عکاسان توان خاصی داشته باشند و میانگین شرکت کننده ها به دلیل خاص بودن موضوع حدود 100 تا 150 نفر است.
رسول اولیا زاده در ادامه گفت: عکاس ها برای دیدن سه چشم دارند، دو چشم معمولی و چشمی که جهان را هنرمندانه تر می بیند.
اولیا زاده در خصوص داوری افزود: حدودا بین 150 نفر عکاسی که آثار را ارسال کردند داورها با ظرافت و دقت بسیار به بررسی آثار پرداختند تا عکس ها نسبت به پارسال تکراری نباشد و دخل و تصرفی در آنها نشده باشد تا نمایشگاه خوبی ارایه شود.
اولیا زاده در پایان افزود: یکی از دغدغه های ما این بود که بتوانیم عکاس های جوان را جذب کنیم و این جشنواره توانسته این کار را انجام دهد. امیدواریم بتوانیم در سال های آتی، هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی بهتر این جشنواره را برگزار کنیم.
حسن بنیانیان، مشاور عالی رییس حوزه هنری نیز گفت: از داورها تشکر می کنم که آن فضای تعارف آمیز را شکستند و صریح نظرات خود را گفتند.
بنیانیان گفت: در کشورهای جهان سوم مدیران دچار عقده حقارت ناخودآگاه می شوند اینها پیشرفت و توسعه را صرفا در کارهای فیزیکی و چیزهایی که می شود با چشم دید مثلا دیدن بزرگترین ها خلاصه می کنند. در حالی که در بسیاری از اوقات توسعه در مغزها اتفاق می افتد.
بنیانیان در پایان افزود: در تمام عکس ها جای آدم ها خالی است، آدم هایی که تحول فکری انجام دادند و عکس ها را خلق کردند. همچنین جای یک کتابچه هم خالی است، یک کتاب ساده و جمع وجور با یک سری توضیحات تا بگوییم در جشنواره "ما می توانیم" به دنبال چه هستیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری، در ادامه این مراسم و پس از پخش کلیپی از آثار مهدی منعم و صحبت های او، ازاین عکاس تقدیر و تجلیل به عمل آمد و به پاس سال ها تلاش در راه هنر عکاسی دفاع مقدس لوح تقدیری به وی اهدا شد.
در پایان مراسم اختتامیه ششمین جشنواره عکس ما می توانیم با حضور بیژن بنی احمد ، رسول اولیا زاده و افشین بختیار و حسن بنیانیان؛ "ابراهیم صفریان" ، "حسین نیک مهر" و "صابر زمانی" اعلام به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.
پایان پیام/
نظر شما