به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ماموستا امین راستی، امام جمعه موقت سنندج، شب گذشته (1 بهمن) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار داشت: ریشه بسیاری آسیب های اجتماعی به خانواده ها برمی گردد و در صورتی که خانواده های سالم داشته باشیم بدون شک جامعه نیز سالم خواهد بود.
وی افزود: فقر فرهنگی همگام با فقر مادی و معیشتی همگی تشدید کننده معضلات اجتماعی بوده و این مهم در چند سال اخیر در حوزه ازدواج جوانان به خوبی نمایان است.
امام جمعه موقت سنندج به گسترش ازدواج های اینترنتی و خیابانی به عنوان نمونه بارز این فقر فرهنگی یاد کرد که ناشی از ضعف در بنیان های عقیدتی، دینی و صبغه قرآنی در برخی خانواده ها بوده و این مهم موجب افزایش توقعات بی مورد زوجین و مشکلات عدیده ای در این حوزه بوده است.
ماموستا راستی خاطر نشان کرد: نسبت به آسیب های اجتماعی باید همه افراد جامعه احساس مسئولیت کرده و با تمام توان تلاش کنند.
حسن بابایی، معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان کردستان نیز در این جلسه بر تقویت مبانی فرهنگی مبتنی بر آموزه های قرآنی در بین جوانان تأکید کرد و گفت: دشمن تا حدود زیادی موفق شده است جوانان را با فرهنگ کشور بیگانه کند و این عامل گسترش بسیاری از ناهنجاری ها بوده است.
وی اظهار کرد: روند رو به تزاید آمار جرائم، فضای اینترنتی وموبایلی همراه با هرزه نگاری، ورود ماهواره به اتاق خواب دختران، در دسترس بودن مواد روانگردان، ظهور عرفان های کاذب و جریان های مذهبی تندرو و عدم پایبندی والدین به اصول اولیه اسلامی در تربیت فرزندان زمینه ساز آن شده است که سرمایه اجتماعی به شدت در کشور کاهش یابد.
بابایی افزود: در حال حاضر نهادهایی به غیر ازنهاد خانواده به بازیگر اصلی و تاثیر گذار در جامعه تبدیل شده اند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان بربازنگری درجذب کارشناسان فرهنگی تاکید کرد و گفت: باید به ادبیات نظری در پیشگیری از وقوع جرم توجه شود.
این مقام مسئول، راه حل را بر توجه به بیانات مقام معظم رهبری در مهندسی فرهنگی و تغییر در ساختار فرهنگی دانست.
وی تقویت نقش خانواده در راستای پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی و ترویج گذشت و پیشگیری از طلاق را بخشی از راهکارهای مناسب بیان کرد.
پایان پیام/
نظر شما