به گزارش خبرنگار شبستان، سید سعید سید زاده تهیه کننده فیلم زیباتر از زندگی در مورد آخرین وضعیت این فیلم گفت:سعید انصاری در حال به پایان رساندن ساخت موسیقی فیلم است و محمود موسوی نژاد هم در حال انجام صداگذاری زیباتر از زندگی است.
او افزود:نسخه دیجیتال ویژه اکران در جشنواره را آماده کرده ایم و به زودی میکس نهایی صدا و تصویر فیلم آغاز می شود و به زودی آماده نمایش خواهد شد.
فیلم «زیباتر از زندگی» به 45 روز از زندگی شهید علمالهدی از زمان فرماندهی سپاه هویزه در سال 59 تا روز شهادتش می پردازد. انسیه شاه حسینی کارگردانی که با فیلم های دفاع مقدسی گره خورده است؛ در توضیح انگیزه اش از ساخت این فیلم می گوید:
زمانی که در حال ساخت فیلم «شببه خیر فرمانده» در اواسط مردادماه بودیم، صبح که از هتل در شهر اهواز خارج میشدیم، مجبور بودیم در محل فیلمبرداری بمانیم و غروب به هتل بازگردیم. تهیه کننده فیلم جناب سیدزاده با یکی از خانوادههایی که آنجا زندگی می کردند، صحبت کرد و علیرغم اینکه فضای زندگی آنان محدود بود، عوامل فیلم برای استراحت به آنجا میرفتند و من و تهیه کننده فیلم به دلیل محدود بودن فضا برای استراحت به مزار شهدای هویزه میرفتیم و به شهدا پناه میآوردیم و همانجا بود که از شهید علمالهدی خواستم، اگر به من کمک کند تا فیلم شببه خیر فرمانده، فیلم آبرومندی شود، داستان زندگی و شهادت او را میسازم. فیلم ساخته شد و در جشنواره کارلو وی واری و در اولین اکران، جایزه صلح پاپ را نیز گرفت. در همان جا که فیلم شببه خیر فرمانده، بعد از اکران مورد تشویق ده دقیقهای مخاطبان قرار گرفت، به یاد حسین علم الهدی افتادم و به ایشان گفتم حالا که به عهدت وفا کردی من هم به قولم عمل میکنم.
وی همچنین درباره فیلم «زیباتر از زندگی» شامل کدام مرحله از زندگی شهید علمالهدی است؟ چنین توضیح می دهد:
تحقیقات این فیلم از سال 87 و از درون خانواده حسین علمالهدی آغاز شد و تا خاطرات چوپانان، بیابانگردان دشت هویزه، اسرا، فرماندهانی مانند شمخانی، محسن رضایی، احمد غلامپور و صادق آهنگران که از دوستان حسین علمالهدی و فانوس راه ما بودند ادامه پیدا کرد. همچنین همه کتابهایی که درباره شخصیت این شهید بزرگوار نوشته شده بود را مطالعه کردم که سه سال به طول انجامید. مقام معظم رهبری نیز از جمله افرادی بودند که در این عملیات حضور داشتند. من نمیتوانستم یک قدم از ماجراهای مستند را رها کنم و به دلمشغولیهای خود برسم. پس از سه سال کار تحقیق و پژوهش به این نتیجه رسیدم که فقط 45 روز از زندگی شهید علمالهدی از زمان فرماندهی سپاه هویزه در سال 59 تا روز شهادتش را نمایش دهم. این فیلمنامه میتواند بهترین مرجع تدریس فیلمنامه نویسی باشد به دلیل اینکه در 90 دقیقه فیلم، تمام حرفها بدون اینکه از خط داستان خارج شود بیان شده است. به گونه ای که در پایان فیلم و داستان متوجه میشویم شهید علمالهدی فردی سیاسی، مفسر قرآن، انساندوست، دارای تفکرات اخلاقی و انسانی، قدرتمند در بخشش زندگی، دوستداشتنی، متواضع و... بوده است. همه اینها در فیلم مستتر است و بدون هیچ فلشبکی وجود دارد.
من با این تفکر و فرض که مخاطب فیلم من، جنگ را نمیشناسد و مشخصات یک شهید دفاع مقدسی را نمیداند، فیلم «زیباتر از زندگی» را ساختم.
تصاویری از پشت صحنه این فیلم و گوشههایی از بازی حامد کمیلی بازیگر نقش اول این فیلم را در زیر مشاهده میکنید:
پایان پیام/
نظر شما