فعالان و چهره‌های قرآنی کشور شناسنامه‌دار می‌شوند

معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به راه‌اندازی مرحله آزمایشی بانک اطلاعات قرآنی کشورگفت فعالان قرآنی کشور با آغاز فعالیت رسمی این بانک اطلاعاتی، شناسنامه‌دار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، داود تک‌فلاح، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به راه‌اندازی بانک اطلاعات قرآنی کشور، گفت: این بانک اطلاعاتی که هم‌اکنون در مرحله آزمایش است، در چندین فاز تکمیل خواهد شد که تاکنون دو فاز آن انجام شده و اقدامات تکمیلی برای راه‌اندازی کامل این سایت نیز طی سال آینده انجام می‌شود.

معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن ‌الکریم با بیان اینکه با راه‌اندازی کامل بانک اطلاعات قرآنی، تمامی فعالان قرآنی، اساتید، چهره‌های قرآنی، ناشران قرآنی، حافظان، قاریان، تولیدکنندگان قرآنی و ... شناسنامه‌دار می‌شوند، افزود: تمامی اطلاعات مربوط به چهره‌های قرآنی کشور در این بانک اطلاعاتی به ثبت می رسد تا اطلاعات جامعی از چهره‌های قرآنی کشور در اختیار داشته باشیم.

وی با اشاره به زمان‌بر بودن دو فاز اول راه‌اندازی بانک اطلاعات قرآنی، عنوان کرد: راه‌اندازی این بانک اطلاعاتی به این دلیل که نرم‌افزار وسیعی را نیاز داشته، یک فرآیند طولانی را پشت سر گذاشته تا به مرحله آزمایشی رسیده است و پس از پشت سر گذاشتن مرحله آزمایش، مرحله اصلی آغاز می‌شود و ثبت‌ اطلاعات در این بانک اطلاعاتی هیچگاه به پایان نمی‌رسد.

تک‌فلاح با عنوان این مطلب که در بانک اطلاعات قرآنی علاوه بر ثبت اطلاعات چهره‌ها و فعالان قرآنی کشور، اطلاعات جامع قرآنی در حوزه آموز‌ش‌‌ها و پژوهش‌های قرآنی نیز به ثبت خواهد رسید، ادامه داد: این بانک اطلاعاتی، تمامی جلسات قرآنی و فعالان حقیقی و حقوقی را در خود جای می‌دهد و همچنین اطلاعات کاملی از محصولات قرآنی را که در کشور تولید می‌شود به مراجعه‌کنندگان خود ارائه می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه بانک اطلاعات قرآنی پشتوانه‌ای برای برنامه‌ریزی قرآنی کشور محسوب می‌شود، اضافه کرد: امیدواریم با تکمیل شدن این بانک اطلاعاتی، تمامی برنامه‌ریزی‌های قرآنی کشور به شکل دقیق‌تری انجام شود و این بانک اطلاعاتی کمک کند تا اگر فردی در یک رشته خاص نیازمند یک محصول قرآنی است، بتواند به این محصول دسترسی پیدا کرده و یا اینکه محصولات مشابه را در اختیار داشته باشد.

معاون پژوهش و آموزش سازمان دارالقرآن ‌الکریم در بخش دیگری از سخنان خود با عنوان این مطلب که اطلاعات مورد نظر برای ثبت در بانک اطلاعات قرآنی از سوی کارگروه‌هایی که در سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شده، جمع‌آوری می‌شود، ادامه داد: اطلاعاتی که برای ثبت در این بانک جامع جمع‌آوری و طبقه‌بندی می‌شود و به این دلیل که ممکن است برخی اطلاعات اشتباه باشد، از یک فیلتر خاص عبور می‌کند و همچنین ممکن است برخی از اطلاعات محرمانه باشد که این اطلاعات باید جدا شده و پس از طبقه‌بندی داخل این بانک اطلاعاتی قرار گیرند.

تک‌فلاح ادامه داد: همچنین در این بانک اطلاعاتی علاوه بر بخش عمومی که برای تمامی مراجعه‌کنندگان قابل رویت است، بخشی از اطلاعات نیز برای افراد خاصی نمایش داده می‌شود، به این دلیل که جامعه هدف ما با کد و شناسه مخصوص و نام کاربری که از طریق این بانک اطلاعاتی دریافت می‌کنند امکان دسترسی به اطلاعات مورد نظر را خواهند داشت.

به‌گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، وی با اشاره به جمع‌آوری اطلاعات قرآنی مورد نظر برای ثبت در این بانک اطلاعاتی، عنوان کرد: اطلاعات مربوط به چهره‌ها و فعالان قرآنی از طریق استان‌ها جمع‌آوری و به روز رسانی می‌شود که پس از به روز رسانی اطلاعات، اگر اطلاعات دریافتی در بخش تجزیه و تحلیل اطلاعات تأیید شود در بانک اطلاعاتی قرار می گیرد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن‌ الکریم افزود: بخشی از اطلاعات مورد نظر برای ثبت در این بانک اطلاعاتی جمع‌آوری شده و در صورت جمع‌آوری نهایی اطلاعات، فعالیت رسمی این بانک اطلاعاتی تا پایان سال 92 آغاز می شود.
 پایان پیام/

کد خبر 218372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha