به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدمحمود صانعی، مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران گفت: مرحله مقدماتی دوره تربیت مربی فن خطابه به منظور ارتقاء سطح علمی مهارتی طلاب در زمینه تبلیغ و با هدف تامین مربیان کارآمد در این عرصه جهت تدریس و تمرین فن خطابه در مدارس علمیه خواهران در سالهای 88، 89 و91 برگزار شد و با توجه به اینکه مربیان مدارس علمیه دوره نظری فن خطابه را گذراندهاند لازم است جهت تمرین و تکمیل آموختههای نظری خود در «بخش غیرحضوری مرحله تکمیلی» نیز شرکت کرده و با کسب حدنصاب لازم در این بخش مجاز به شرکت در قسمت حضوری شوند.
وی با اشاره به اینکه مرحله تکمیلی دوره تربیت مربی فن خطابه در دو بخش غیرحضوری و حضوری برگزار میشود، یادآور شد: در بخش غیرحضوری یک حلقه لوح فشرده روش سخنرانی در اختیار مربیان قرار میگیرد که آنان پس از فراگیری محتوای این لوح، یک جلسه سخنرانی انجام و پس از ضبط صوتی و تصویری، آن را در قالب لوح فشرده جهت ارزیابی به معاونت فرهنگی تربیتی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ارسال میکنند.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران ملاکهای مورد نظر در ارائه سخنرانی را شامل محتوا ، چینش مطالب، ایجاد انگیزه بر اساس یکی از روش های آموزش سخنرانی در جمع مخاطبان (مدرسه، مجامع عمومی، دانشگاه و ...)، تعیین سطح علمی مخاطبان و رعایت مدت زمان سخنرانی بین 20 تا 35 دقیقه ذکر کرد.
وی گفت: سخنرانیهای ارائه شده توسط کارشناسان مربوطه ارزیابی و مربیانی که 70 درصد امتیازات لازم در منبر را کسب نموده باشند به بخش حضوری مرحله تکمیلی دعوت می شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران حجتالاسلام صانعی یادآور شد: معرفی این مربیان به عنوان اساتید فن خطابه به معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، منوط به گذراندن مرحله تکمیلی و کسب امتیاز لازم در امتحانات تئوری و عملی است.
وی افزود: مرحله حضوری دوره تکمیلی تربیت مربی فن خطابه به صورت کارآموزی وکارگاهی برگزار میشود و زمان و دستورالعمل این مرحله به زودی اعلام می شود.
پایان پیام/
نظر شما