به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از کیهان سایت بی بی سی فارسی در این باره به قلم یکی از عناصر فراری نوشت: بخش مدافع شرکت در انتخابات از فراکسیون های گوناگونی تشکیل شده و نمی توان همه دعوت کنندگان به شرکت در انتخابات را فرصت طلب و یا بدلی خواند.البته هستند کسانی که معمولا در آستانه هر انتخاباتی به صحنه می آیند و می خواهند از رهرو اصلاح طلبی برای خود موقعیت و منفعتی کسب نمایند. خاتمی به عنوان حد وسط اصلاح طلبان نظر مساعد به شرکت در انتخابات دارد اما برای این کار شرایطی دارد، اما از آنجایی که نظام نیز میدان دادن به وی را مشروط به ابراز ندامت و محکومیت صریح سران نمادین جنبش سبز می داند لذا سمت گیری انتخاباتی خاتمی و هوادارانش در بن بست گرفتار آمده است.
بی بی سی با اشاره به اختلاف نظر مجمع روحانیون، کارگزاران، خط امامی های وفادار به انقلاب، گروه تازه تأسیس «جبهه اصلاح طلبان» و چند گرایش دیگر که خواستار مشارکت در انتخابات و در درون نظام هستند، می نویسد: بنابراین در مواجهه و نقادی اصلاح طلبان معتقد به مشارکت انتخاباتی این تنوع را باید در نظر گرفت و از تقلیل آنها به افراد فرصت طلب، خائن و طالب قدرت اجتناب کرد.
افراطیون مدعی اصلاحات پیش از این برخی اصلاح طلبان طرفدار انتخابات را اصلاح طلب بدلی و تحریک شده از سوی نیروهای امنیتی لقب داده بودند.
برخی از آنها چنین انگیزه هایی دارند اما قطعا کلیت آنها این چنین نیستند. توجه به واقعیت، ادب و انصاف حکم می کند از برچسب زنی به آنها خودداری کرد(!)
نکته جالب در تحلیل این شبکه رسانه ای وابسته به سرویس جاسوسی انگلستان، همین دعوت به ادب و انصاف است.
پابان پیام//
شبکه دولتی انگلیس با اشاره به آشفتگی موجود میان اصلاح طلبان، رهنمود هایی را صادر کرد و از جمله از آنها خواست اصلاح طلبان بدلی را اصلاح طلب بدلی نخوانند!
کد خبر 218300
نظر شما