هزار و 342 جلسه آموزشی تاکنون در بیمارستانهای اردبیل برگزار شده است

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی 115 استان اردبیل با اشاره به نقش آموزش مفاهیم پایه مدیریت بحران در مراکز درمانی استان، گفت: تاکنون هزار و 342 جلسه آموزشی در بیمارستانهای اردبیل برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، محمد جعفرزاده رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی 115 استان اردبیل عصر امروز (28 دی) در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث و سوانح غیر‌مترقبه استان با اشاره به تعریف مدیریت بحران، اظهار داشت: فرایند برنامه‌ریزی عملکرد و اقدامات اجرایی که توسط دستگاه‌های دولتی، غیر‌دولتی و عمومی جهت مدیریت عملیات مقابله و بازسازی و باز‌توانی منطقه آسیب‌دیده صورت می‌گیرد تا شرایط به وضعیت عادی بازگردد.


وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور به موقع اهالی مطبوعات و خبرگزاری‌ها و اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف در زلزله آذربایجان شرقی، افزود: اهالی رسانه با اطلاع‌رسانی دقیق خود توانستند رویدادها را به موقع به اطلاع مردم برسانند که این امر موجب افزایش کمک‌های مردمی در فراهم کردن نیازمندی‌های مردم این منطقه شد.


رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی 115 استان اردبیل با بیان اینکه اجرای طرح امداد نوروزی از 15 اسفندماه آغاز می‌شود و تا 14فروردین سال 92 ادامه دارد، اضافه کرد: سعی می‌شود این طرح به صورت دائمی اجرا شود و آمبولانس‌های 115 در مسیر جاده‌ها مستقر و برای امدادرسانی به آسیب‌دیدگان آمادگی کامل داشته باشند.


جعفرزاده به شرح وظایف تخصصی بهداشت و درمان در حوادث و سوانح غیر‌مترقبه اشاره کرد و ادامه داد: تخلیه بیمارستان‌ها و تسهیلات بهداشتی و درمانی، نظارت، هماهنگی و توسعه در مراحل خطر‌زدایی و پیشگیری، نظارت بر بهداشت مواد خوراکی و آشامیدنی، ارزیابی و نظارت بر تغذیه از جمله وظایف این کار گروه است.


رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی 115 استان اردبیل در پایان سخنان خود فعال‌سازی EOC دانشگاه در زلزله آذربایجان شرقی، برگزاری مانور خودرویی در سطح کشور و طراحی برگ پذیرش بیمارستان صحرایی را از جمله اقدامات انجام یافته اورژانس اردبیل اعلام کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 218062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha