به گزارش خبرنگار شبستان، محققان پژوهشگاه رویان پروژه تحقیقاتی در رابطه با تاثیر سلولهای بنادی در بیماری MS و ALS و فلج مغزی آغاز کرده اند که نتایج آن بسیار خوب بوده است.
لیلا عرب مجری این طرح تحقیقاتی گفت: این سه پروژه به این روش است که سلول بنیادی به نخاع تزریق می شود پس از مدتی تزریق دوم انجام می گیرد.و اکنون پس از 6 ماه از شروع تحقیقات به نتایج خوبی رسیده ایم.
در راستای فعالیت های این پژوهشگاه محسن عمادالدین مسئول گروه ارتوپدی پژوهشگاه رویان از تزریق سلول مزانشیسم به داخل زانو، لگن و مچ پا خبر داد و گفت: این تزریق سلول های بنیادی باعث کاهش درد و جلوگیری از تعویض آن می شود در واقع کاهش درد و افزایش طول عمر مفصلی از اهداف این طرح است.
درمان کندگی غضروف، عدم جوش خوردن استخوان، سیاه شدن استخوان و کمیت های استخوان از دیگر کارهایی است که انجام می شود تا آسیب های استخوانی با تزریق سلول های بنیادی کاهش یابد.
قند کر کننده!
مبتلایان به دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلا به ناشنوایی هستند پژوهش ها روی 13 هزار فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که افت شنوایی در افراد کمتر از 60 سال نسبت به غیردیابتی ها 5/2 برابر است.
با نوشیدنی شیرین افسرده تر می شوید
نوشیدنی های شیرین افسرده تان می کندزیراتحقیقات روی بیش از 263 هزار فرد 50 تا 71 ساله نشان داد که نوشیدن نوشیدنی های شیرین به میزان زیادی خط افسردگی را افزایش می دهد.
این موضوع در مورد نوشیدنی های رژیمی بیشتر صدق می کند و البته قطع مصرف اینگونه نوشیدنی ها به کاهش افسردگی کمک می کند.
با جلبک خلیج فارسی آلزایمر نمی گیرید!
محققان موسسه ملی اقیانوس شناسی موفق به شناسایی ترکیب جدیدی برای درمان آلزایمر شدند این ترکیب در 10 نمونه جلبک ایرانی بررسی شد که نتایج آن نشان داد جلبک خلیج فارس از همه بهتر است.
براساس گزارش انجمن جهانی الزایمر، بیش از 35 میلیون نفر در جهان آلزایمر ردمانس دارند علی مهدی نیا مسئول این پروژه در این باره گفت: به دلیل گران بودن هزینه درمانی این بیماری ساخت داروهای ارزان قیمت برای پیشگیری و درمان بسیار مهمر است که با توجه به عوارض جانبی و قیمت بالای داروهای شیمیایی و روی آوردن به داروهای گیاهی اهمیت کار ما بسیار زیاد است.
وی در پایان گفت: هموتانورین ماده ای است که از جلبک قهوه ای سواحل خلیج فارس گرفته می شود و نقش مهمی در پیشگیری از آلزایمر دارد.
پایان پیام/
نظر شما