به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک٬ دکتر کریمی٬ فرماندار شهرستان خمین در این دوره آموزشی که با حضور مسئولان شهرستان و جمعی از کارشناسان دستگاه های اجرایی خمین برگزار شد٬ گفت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر، نگاه ما باید نگاه تاثیرگذاری بر افکار مردم مردم باشد و نه در ظاهر و شکل افراد.
وی با اشاره به رویکرد ونحوه نگاه به موضوع امر به معروف ونهی از منکر افزود: رفتار و منش مسئولان باید تاثیرگذار در افکار مردم باشد.
فرماندار شهرستان خمین ادامه داد: اعتقاد ما بر این است که ریشه تولیدات فرهنگی بشر یک ریشه قلبی است و اگر انسان خودش به باور نرسد با هیچ اجبار و خشونتی نمی توان در رفتار انسان تغییر ایجاد کرد.
کریمی در ادامه با اشاره به ابزاربودن امر به معروف ونهی از منکر خاطرنشان کرد: امر به معروف خود یک ابزار است و ما باید ابتدا یک معروف یا منکری را بشناسیم و بعد به اقامه معروف و نهی از منکر بپردازیم.
وی تقویت معروف ها در جامعه را ضروری دانست و گفت: اگر بتوانیم به درستی معروف ها را بشناسیم می توانیم ریشه آنها را در دل انسان ها محکم کرده و امر به معروف را در جامعه گسترش دهیم.
دکتر کریمی خاطرنشان کرد: اگر ریشه معروف در دل و جان افراد محکم شود، دیگر هیچ طوفان و شبیه خون فرهنگی نمی تواند حتی یک برگ از وجود تنومند این جامعه اسلامی را کم کند.
وی در ادامه با اشاره به چرایی وجوب امر به معروف ونهی از منکر در جامعه اظهار داشت: ایجاد و ساماندهی ارتباطات اجتماعی و تنظیم روابط بر اساس آموزه های دینی و استمرار آن از یکسو و اصلاح جامعه مسلمان و مصونیت آن در قبال انحرافات از سویی دیگر مرهون نظارت همگانی آنها و اقامه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
وی در پایان افزود: تعیین اهمیت و اهداف فریضه امر به معروف و نهی از منکر و بهره گیری از روش های عملی در جهت احیاء و توسعه آن، می تواند ضمن افزایش ضریب حساسیت آگاهانه جامعه و تقویت اصل نظارت همگانی بستر مناسبی جهت رفع موانع آن شود.
پایان پیام/
نظر شما