وقف، بارزترین کارکرد اقتصاد اسلامی است

استاندار ایلام، بازرترین کارکرد اقتصاد بومی و اسلامی را سنت حسنه وقف در جامعه و ترویج آن عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، محمود عباس زاده مشکینی، استاندار ایلام،  عصر سه شنبه(26 دی) در همایش یاوران وقف این استان، گفت: اقتصاد بومی که ریشه در جامعه اسلامی و در دین مقدس اسلام داشته بایستی در جامعه به درستی کارگرفته شود.


وی، اظهار کرد: وقف به عنوان بارزترین کارکرد اقتصاد اسلامی و بومی جامعه از جایگاه ارزشمندی برخوردار بوده و بایستی این امر الهی بیش از پیش در جامعه ترویج و احیا شود.


عباس زاده، آثار و برکات وقف را هم رشد و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه و هم ارتقای جایگاه واقف به سوی کمال دانست و افزود: آنچه که در راه خدا وقف و از آن استحصال می شود برکات و سود آن نیز در ادامه به خود واقف و خیر برخواهد گشت.


استاندار ایلام، یکی از مهمترین دلایل کمبودها و نارسایی ها در مناسبات اقتصادی و اجتماعی را عدم عمل به احکام اسلام دانست و بیان کرد: وقف به عنوان بخشی از یک جامعه اسلامی باید وزن و جایگاه خود را در اقتصاد آن جامعه داشته باشد.


وی، وقف را صدقه جاریه، باقیات و صالحات عنوان کرد و یادآور شد: مالکیت اصلی برای کسی که وقف کرده و از دنیا رفته است، همچنان ماندگار خواهد ماند.


عباس زاده، وقف را پلی برای رسیدن انسان به سمت خالق خویش و کمال الهی دانست و خاطرنشان کرد: وقف در مقابل صدقه از جایگاه والایی برخوردار بوده و این سنت حسنه برای همیشه مانند چشمه جوشان و جاری ماندگار خواهد ماند.


استاندار ایلام در پایان از تمامی مسئولان و دست اندکاران این امر خداپسندانه خواست تا با اجرای فعالیت های فرهنگی، و اطلاع رسانی مناسب در این زمینه همگان را به سمت این امر الهی رهنمون کنند.


گفتنی است، رونمایی از 13 سند ثبتی و وقفی به ارزش 2 میلیارد تومان در استان و تجلیل از جمعی از واقفان نیک اندیش ایلامی از دیگر برنامه های این همایش بود.


پایان پیام/

کد خبر 217340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha