محمدرضا دانش، معاون مسکن و تأمین اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه بیمه طلاب خراسان از سال 1370 توسط آیت الله واعظ طبسی، نماینده معظم ولی فقیه و مدیر عالی حوزه علمیه خراسان پایه گذاری شده است، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: همه هزینههای مربوط به بیمه خدمات درمانی طلاب از سوی مرکز پرداخت و هیچ هزینهای از طلبه دریافت نمیشود.
معاون مسکن و تأمین اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه همه طلاب بالای 60 سال از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند می شوند، گفت: همه بیمه شدگان حوزوی از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند می شوند.
وی با بیان این که تمام خواهران حوزوی که مجرد هستند نیز تحت پوشش خدمات درمانی قرار دارند و تا زمانی که تحت تکفل دیگری نباشد، این خدمات ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خواهران طلبه متأهل که تحت تکفل بیمه دیگری نباشند از بیمه خدمات درمانی بهرهمند می شوند.
دانش گفت: خواهران طلبه مجرد در صورت تمایل میتوانند با هزینه شخصی، پدر، مادر، برادر، خواهر، پدربزرگ و مادربزرگ خود را تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دهند.
معاون مسکن و تأمین اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان گفت: اساتید خواهر در صورت معرفی از سوی مرکز مدیریت و عدم استفاده از بیمه همسر خود، میتوانند با همان شرایط و ضوابط مربوطه، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی مرکز خدمات قرار گیرند تا سابقه بازنشستگی برای آنان لحاظ شود.
دانش با اشاره به اینکه مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان از 27 درصد حق بیمه، 20 در صد آنرا که بالغ بر ماهیانه 900 میلیون تومان است، پرداخت میکند، اظهار داشت: هفت درصد سهم بیمه گروه هدف نیز عمدتاً نیز با تعامل مثبتی که با دفتر وجوهات انجام شده از شهریه کسر میشود.
وی با بیان اینکه خانواده مرحومین شامل همسر یا همسران، فرزندان دختر تا زمانی که ازدواج نکنند و فرزندان پسر مجرد تا 22 سالگی و در صورت تحصیل تا سن 25 سال چنانچه مستمری بگیر جای دیگری نباشند، خدمات بیمه درمانی را دریافت میکنند، تصریح کرد: مستمری بگیران تحت پوشش مرکز خدمات شامل خانواده مرحومین، معمرین و از کار افتادگان، نیز از بیمه قبل از مستمری بگیری بهره مند می شوند.
وی با بیان این که روحانیون تحت پوشش بیمه تکمیلی اسناد مربوط به هرگونه هزینه درمانی را میبایست به دفتر نمایندگی بیمه سینا واقع در مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان تحویل دهند، اظهارداشت: زمان ارائه اسناد نباید بیشتر از 6 ماه گذشته باشد.
معاون مسکن و تأمین اجتماعی مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان افزود: طی تفاهم نامه مرکز خدمات با تأمین اجتماعی از سال 1383 تحت شرایط خاصی تمام طلاب و روحانیون 20 تا 60 سال خدمات این سازمان را دریافت میکنند.
وی درباره چگونگی تحت پوشش قرار گرفتن فرزند چهارم و پنجم طلبه نیز گفت: ابتدا مبلغ بیمه مربوطه از سوی طلبه واریز و سپس از سوی مرکز خدمات به وی پرداخت میشود.
پایان پیام/
نظر شما