سید محمد حسینی در دیدار با جمعی از کهنه سربازان بوسنیائی با اشاره به تلاش دنیای غرب برای حذف و امحاء مسلمانان , هدف اصلی راه اندازی جنگ در بوسنی را حذف مسلمانان از اروپا عنوان کرد.
سید محمد حسینی ادامه داد: خوشبختانه به همت مسلمانان بوسنیائی و کمک امت های اسلامی این توطئه شکست خورد و امروز دیگر منطقه بالکان بدون حضور مسلمانان قابل تصور نیست.
وی با بیان اینکه مسلمانان بخش تردید ناپذیر هویت منطقه بالکان هستند افزود: اکنون غرب همچنان به دنبال پیاده کردن نقشه شوم خود در منطقه است و از طریق جنگ نرم به دنبال دستیابی به اهداف خود می باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان با بیان اینکه غرب برای رسیدن به خواسته های خود از همه ابزارهای فرهنگی , سیاسی و اقتصادی استفاده می کند افزود: جنگ همچنان ادامه دارد و فقط ماهیت آن پیچیده تر شده است .
حسینی بر ضرورت حفظ هوشیاری مسلمانان بوسنی تاکید کرد و گفت : باید ماهیت جنگ جدید را دریابید و آگاه تر از گذشته عمل کنید.
وی با اشاره به گرامیداشت یاد و خاطره شهداء ایرانی در بوسنی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس آموزه های اصیل اسلامی , حمایت از مظلومان و مسلمانان جهان را وظیفه دینی و شرعی خود می داند و دفاع از مسلمانان لبنان , فلسطین و بوسنی نیز در همین راستا است.
وزیر ارشاد همچنین به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت ثبت و ضبط خاطرات و تشکیل بنیاد حفظ و آثار ارزشهای دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: رزمندگان بوسنیائی نیز باید نسبت به ثبت خاطرات و وقایع دوران جنگ و انتقال آن به نسل جوان کوشا باشند.
به گفته حسینی هم اکنون در جمهوری اسلامی ایران , ثبت و ضبط خاطرات دفاع مقدس به گونه ای ساماندهی شده که نمایشگاههای ویژه عرضه کتب با موضوع دفاع مقدس برگزار می شود .
وی افزود: همچنین جشنواره فیلم مقاومت در ایران برای نمایش آثاری با موضوع مقاومت و دفاع مقدس برگزار می گردد.
حسینی تاکید کرد: همانگونه که در دوران جنگ در کنار شما بودیم اکنون نیز آماده هستیم تجربیات خود را برای حفظ و حراست از خاطرات و ارزش های جنگ بوسنی به شما منتقل کنیم.
در ادامه این دیدار , تعدادی از فرماندهان و کهنه سربازان بوسنیائی به بیان خاطرات خود پرداختند و از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از مردم بوسنی در زمان جنگ قدردانی کردند.
مصطفی پولاتاک , یکی از کهنه سربازان بوسنیائی گفت : کمکهای جمهوری اسلامی ایران بی قید و شرط بود و این کشور بدون هیچ چشمداشتی در سخت ترین شرایط به یاری مردم بوسنی شتافت.
وی تاکید کرد: ما هرگز حمایت های ایران را فراموش نخواهیم کرد و این موضوع را به نسل های آینده نیز منتقل می کنیم.
وی همچنین با اشاره به انتشار فصلنامه تخصصی جنگ با عنوان "کوراک" گفت: این نشریه با بهره گیری تجربیات ایران برای حفظ خاطرات و ارزش های جنگ منتشر و همچنین مقالاتی نیز از کشور شما در این نشریه چاپ می شود.
در ادامه "شفکو هوجیج " خبرنگار جنگی و سردبیر فصلنامه " کوراک " نیز به بیان خاطرات خود از زمان جنگ پرداخت و گفت: مسلمانان بوسنی تا کنون 11 بار با نسل کشی مواجه شده اند اما با یاری خدا و کمک امت اسلامی توانستند به حیات خود ادامه دهند.
وی افزود: همانگونه که امام خمینی (ره) پس از آزادی خرمشهر فرمودند " خرمشهر را خدا آزاد کرد" ما نیز در دوران جنگ بارها حمایت و امداد الهی را حس کردیم.
پایان پیام/
نظر شما