به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله سبحانی، امروز (30بهمن) در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه که در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد، با تاکید بر اهمیت محتوای کتاب گفت: علمای گذشته وقتی قلمی روی کاغذ می گذاشتند، خلایی را پر می کردند و اگر نیازی احساس می شد برطرف می کردند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق(ع)، ابراز داشت: صدای کارخانه های عظیمی که کار می کنند و برای اقتصاد کشور کمک می کنند، ممکن است برای گوش انسان ها سنگین باشد اما برای خدا محبوب است.
آیت الله سبحانی، در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت کنترل انتشار کتاب، ابراز داشت: در ایران نظارتی بر کتاب ها می شود، هر چند برخی مواقع از دستشان درمی رود اما در لبنان هیچ کنترلی برای کتاب ها نیست.
این مرجع تقلید، افزود: اگر کتابی مشکلی را حل و خلائی را پر می کند، منتشر کنید اما اگر مشکلی را حل و خلائی را پر نمی کند، انتشار آن حرام است.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق(ع)، ادامه داد: هر کتابی را که چاپ می کنید، ببینید چقدر نفع دارد، لااقل مضر نباشد و تنها این نباشد که درآمد زا باشد.
آیت الله سبحانی، تاکید کرد: هر کسی رسالتی دارد و رسالت ناشران بالاترین رسالت هاست، کتاب در دست مسیحی ها قرار می گیرد، کتاب های ما را می گیرند و علیه ما فیلم می سازند.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان نباید فقط فکر درآمد باشند، گفت: باید فکر و اندیشه کرد، داروخانه های کتاب، داروهای سمی دارند و جعبه های خاصی برای آن دارند و کتاب هایی نیز که اندیشه را ویران و اخلاق را نابود می کند از نظر اسلام، طعام مضر و مسموم هستند.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام صادق(ع)، با بیان اینکه مسئولیت ارشاد هم کمتر از مسئولیت ناشران نیست، خاطرنشان کرد: مسئولیت نمایشگاه کتاب اردیبهشت سنگین تر است و باید دید کتاب ها با نظام ما سازگار است یا نه؟
گفتنی است، نخستین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه، از 30 بهمن تا 6 اسفند در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) دایر است.
پایان پیام/
نظر شما