بلاگرها باید برای جهانی کردن آموزه‌های اسلامی از فرصت‌ها بهره بگیرند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، گفت: وبلاگ نویسان باید علاوه بر پرداختن به نوستالژی و حاشیه‌‌ها، از فرصت‌های ایجاد شده برای جهانی کردن آموزه‌های اسلامی و آرمان های انقلاب بهره بگیرند.

علی داننده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار شبستان در تبریز آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره وبلاگ نویسی قرآنی را 10 بهمن ماه جاری عنوان کرد و گفت: تفسیر قرآن، قرآن و کتب آسمانی، قرآن و پیامبران، قرآن در گفتار بزرگان، نواها و نماهنگ‌های قرآنی، داستان های قرآنی، خاطرات قرآنی،اشعار قرآنی، کتابخانه قرآنی، قرآن و عدالت اجتماعی، گرافیک‌های قرآنی و قرآن و تربیت صحیح از موضوعات وبلاگ های شرکت کننده در این جشنواره است.


وی افزود: وبلاگ‌نویسی قرآنی در چهار بخش فتوبلاگ، پادکست، ویدئوکست و وبلاگ متنی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی و با حمایت مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد برگزار می‌شود.


دبیر دومین جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی، با اشاره به شعار جشنواره منظومه آیات با عنوان "هنر، ‌انسان و قرآن" گفت: هنر موهبتی الهی است که اگر تحت لوای قرآن باشد ادراکات و احساسات هنرمند را در مسیری درست حرکت داده و موجب تعالی وی و به تبع آن بالندگی جامعه می شود.


داننده با اشاره به گستردگی موضوع با محوریت قرآن کریم برای خلق آثار در رشته های مختلف هنری و همچنین فضای سایبر، اظهار کرد: با توجه به تعدد و تنوع رشته‌های فرهنگی و هنری در جشنواره منظومه آیات و همچنین پتانسیل غنی مذهبی در میان هنرمندان و اصحاب فرهنگ، امکان تولید آثاری فاخر و همچنین محتوای مخاطب پسند برای فعالان قرآنی پدید آمده است.


داننده با اشاره به جنگ نرم و هجمه فرهنگی غرب علیه باورهای دینی جوانان، برگزاری جشنواره‌هایی با محوریت کلام وحی را گام مثبتی در جهت گسترش آموزه‌های دینی و قرآنی برشمرد و گفت: در برهه کنونی که انسانها در بحران شناختی قرار گرفته‌اند، بلاگرها نباید در فضای مجازی و محیط های اینترنتی تنها به نوستالژی و حاشیه‌‌ها پرداخت کنند بلکه باید از فرصت‌های ایجاد شده برای جهانی کردن آموزه‌های اسلامی و آرمان های انقلاب بهره بگیرند.


وی برگزاری جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی در سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این جشنواره در میان فعالان قرآنی و فرهنگی جایگاه مطلوبی برای خود پیدا کرده و توانسته در میان توده‌های مختلف مردم و مخاطبان عام و خاص از روشی به روز و همگام با تکنولوژی روز بهره جسته و فضای بی نهایت اینترنت را با آیات و آموزه‌های قرآنی عطرآگین سازد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی زمینه لازم برای ارایه وبلاگ‌های نمونه و استاندارد از لحاظ فنی و محتوایی با محوریت کلام وحی، برای علاقمندان فراهم آید.


وی گفت: امروزه وبلاگ نویسی به صورت حرفه ای و تخصصی جایگاه مناسبی در دنیای مجازی یافته و این فضا غالبا در دست کسانی است که در حوزه مسائل فرهنگی، هنری سیاسی یا اجتماعی، حرفی برای گفتن دارند.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، با اشاره به دامنه برگزاری جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی و امکاناتی که فضای سایبر در اختیار کاربران قرار می دهد، اظهار کرد: وبلاگ یکی از پدیده‌های نشات گرفته از تکنولوژی است که می تواند ابزاری برای نشر محتوا در فضای اینترنت و برقراری ارتباط تعاملی با مخاطبان باشد.


وی افزود: درواقع وبلاگ با توجه به شاخصه‌ها و کاربردهایی که دارد می‌تواند در اطلاع رسانی و نحوه ارتباط با کاربر تاثیر بیشتری نسبت به وب سایت ها داشته باشد.


پایان پیام/


 

کد خبر 216778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha